24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Hak Asasi manusa wartos tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Marriott ningkatkeun Pelatihan Kasadaran Perdagangan Manusa na

Marriott ningkatkeun Pelatihan Kasadaran Perdagangan Manusa na
Marriott ningkatkeun Pelatihan Kasadaran Perdagangan Manusa na
Ditulis ku Harry Johnson

Marriott nyandak léngkah salajengna dina tujuan pikeun ngalatih sadayana padamelan di properti pikeun mikawanoh sareng ngaréspon kaayaan perdagangan poténsial di 2025.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dunya parantos robih sacara signifikan dina lima taun ti saprak Marriott International ngaluncurkeun latihan awal.
  • COVID-19 parantos nganteurkeun langkung seueur pangalaman hotél anu teu aya hubungan sareng mobile, anu tiasa ngajantenkeun langkung sesah pikeun ningali indikator poténsial perdagangananana. 
  • Latihan anyar dikembangkeun dina kolaborasi sareng anu salamet tina perdagangan manusa.

Marriott International dinten ngumumkeun yén dina kaping 30 Juli, Poé Dunya Ngalawan Perdagangan Manusa, perusahaan bakal ngaluncurkeun pérsi anu diperbarui tina pelatihan kasadaran human trafficking na - léngkah salajengna dina tujuan Marriott pikeun ngalatih sadayana anu aya di properti pikeun mikawanoh sareng ngaréspon indikator poténsial perdagangan manusa di hotél di 2025.

Marriott ningkatkeun Pelatihan Kasadaran Perdagangan Manusa na

Dunya parantos robih sacara signifikan dina lima taun ka pengker Marriott Internasional ngaluncurkeun latihan awal. COVID-19 parantos nganteurkeun langkung seueur pangalaman hotél anu teu aya hubungan sareng mobile, anu tiasa ngajantenkeun langkung sesah pikeun ningali indikator poténsial perdagangananana.

Pelatihan énggal diwangun dumasar kana yayasan latihan aslina ku nampilkeun modul dumasar skénario, desain anu ramah-seluler, sareng paningkatan paningkatan cara ngaréspon kaayaan poténsial perdagangan manusa - paningkatan kritis dumasar kana umpan balik tingkat hotél pikeun ngabantosan pakaitna ngarobah kasadaran kana tindakan sareng neraskeun gelut ngalawan kajahatan multinasional.

Salaku tambahan, palatihan anyar dikembangkeun ku kolaborasi sareng anu salamet tina perdagangan manusa, mastikeun latihanana dipuseurkeun ku korban sareng sumber-sumberna dilaporkeun ku anu salamet.

"Salaku industri anu paduli pisan ngeunaan HAM sareng kajahatan pikareueuseun perdagangan manusa, urang ngagaduhan tanggung jawab nyata pikeun ngungkulan masalah ieu ku cara anu bermakna," saur Anthony Capuano, Chief Executive Officer of Marriott Internasional. "Pelatihan anu diénggol ieu nguatkeun tenaga kerja global anu siap-siap pikeun mikawanoh sareng ngaréspon perdagangan manusa sareng ngamungkinkeun perusahaan urang hirup nepi ka nilai inti urang."

Ngaliwatan kolaborasi sareng ECPAT-USA sareng input ti Polaris, dua non-profit terkemuka anu khusus pikeun merangan perdagangan manusa, Marriott ngaluncurkeun pelatihan kasadaran human trafficking aslina di 2016 sareng ngajantenkeun wajib pikeun sadaya padamelan di properti di properti anu dikelola sareng waralaba sacara global dina Januari 2017. Janten jauh, latihan parantos dikirimkeun ka langkung ti 850,000 batur sapagawean, anu parantos ngabantosan ngaidentipikasi conto tina human trafficking, nangtoskeun para tamu sareng tamu, sareng ngadukung korban sareng anu salamet.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment