24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab teknologi piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Google Meryogikeun Sadaya Karyawan Anu Balik Ka Kantor Kanggo Di Vaksinasi

Google Meryogikeun Sadaya Karyawan Anu Balik Ka Kantor Kanggo Di Vaksinasi
CEO Google Sundar Pichai
Ditulis ku Harry Johnson

Google mangrupikeun perusahaan swasta panggedéna dugi ka ngajantenkeun vaksinasi COVID-19 wajib pikeun padamelanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Saha waé anu badé damel di kampus Google kedah divaksinasi.
  • Kawijakan éta bakal digulung di Amérika Serikat dina sababaraha minggu ka payun, sareng di saalam dunya saurna.
  • Présidén Joe Biden nyarios yén sarat vaksin pikeun padamel féderal AS "dina tinimbangan ayeuna." 

Pausahaan téhnologi multinasional Amérika Google LLC parantos ngumumkeun yén sadaya padamel na anu balik damel di kampus-kampusna kedah diinokulasi vaksin COVID-19.

CEO Google Sundar Pichai

Dina awal pandemi COVID-19, Google ngirim seuseueurna ampir 140,000 karyawan na di bumi Maret kamari damel jauh. Nanging ayeuna, kampus Google dibuka deui, sareng padamel badé uih deui ka kantor, namung NGANÉSA aranjeunna parantos divaksinasi, CEO Sundar Pichai nyarios ka staf Google dina email ayeuna.

"Saha waé anu badé damel di kampus-kampus urang kedah divaksinasi," nyerat Pichai, nambihan yén kabijakan éta bakal digulung di Amérika Serikat dina sababaraha minggu ka payun, sareng di saalam dunya saurna.

Karyawan anu henteu hoyong uih deui damel langsung tiasa damel ti bumi dugi ka Oktober, anjeunna teraskeun, sareng perusahaan ogé bakal ngantep sababaraha staf damel utamina ti bumi dugi ka akhir taun.

Google mangrupikeun perusahaan swasta panggedéna dugi ka ayeuna ngajantenkeun inokulasi wajib pikeun padamelana, tapi sadayana pamaréntah AS tiasa waé nuturkeun.

Kaputusan Google sumping nalika Présidén AS Joe Biden mulls nembak wajib pikeun sadaya padamel féderal.

Biden ngawartoskeun wartawan dina Salasa yén sarat vaksin pikeun padamel féderal "dina tinimbangan ayeuna," sareng laporan média nunjukkeun yén pengumuman dina topik éta tiasa sumping dugi ka dinten Kemis.

Duanana Biden sareng Google tétéla ngagaduhan kakuatan pikeun nanyakeun padamelna pikeun kagorengan. Tinjauan ku Departemen Kehakiman menyimpulkan minggu ieu yén entitas swasta sareng publik tiasa maréntahkeun padamel divaksinasi.

Nanging, Google ngagaduhan kantor di 50 nagara di dunya, sareng tantangan légal ngalawan mandat vaksin tiasa dipasang di sababaraha lokasi ieu. Email Pichai nyatet yén amanat "bakal bénten-bénten numutkeun kaayaan sareng peraturan lokal," sanaos teu aya detail anu langkung lengkep.

Henteu lami saatos pernyataan Pichai, Netflix ngumumkeun yén éta bakal meryogikeun sadaya palaku anu damel dina produksi na di Amérika Serikat, sareng staf anu kontak caket sareng aranjeunna, divaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment