24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Awards Perjalanan Usaha Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Rupa-rupa Berita

IMEX Dingaranan Nominasi Kategori Nomer Industri Nasional Anyar

Tim IMEX

The Exhibition News Awards bakal lumangsung dina 2 dinten tanggal 30 Juli 2021, mikawanoh kaunggulan dina sektor éta, sareng IMEX parantos néwak 2 nominasi penghargaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Daptar pondok nyaéta tim Operasi IMEX pikeun Tim Ops Pangsaéna sareng PlanetIMEX pikeun Best One-off atanapi Seri Kajadian Maya, kategori énggal pikeun taun ieu.
  2. The EN Awards duanana tepat waktos sareng penting - nunjukkeun inovasi anu hébat, karep sareng komitmen anu ditingalikeun ku ahli acara.
  3. Pangajén ditilik ku sababaraha ahli acara luhur Inggris ti tempat, panitia, jeung agénsi.

Acara dasi hideung 2020 & 2021 EN Awards bakal dilaksanakeun di Evolution London, Battersea Park, dimimitian jam 6:00 sonten. Daptar pondok nyaéta tim Operasi IMEX pikeun Tim Ops Pangsaéna sareng PlanetIMEX pikeun Best One-off atanapi Seri Kajadian Maya, kategori énggal pikeun taun ieu.

Mimiti IMEX BuzzHub Buzz Day nampilkeun line-up anu hadé

"Kami resep ku pangakuan industri nasional ieu," jelas Carina Bauer, CEO Grup IMEX. "Tim Ops kami mangrupikeun kakuatan anu kuat sareng sajarah anu panjang dina nyiptakeun acara dagang langsung anu narik ati, sareng ayeuna nuju damel caket sareng mitra industri urang di Las Vegas pikeun nganteurkeun IMEX Amérika anu anyar. 

"Kami ogé reueus yén PlanetIMEX, réspon kreatif sareng museurkeun komunitas urang kana kaayaan anu luar biasa tina 2020, parantos dicalonkeun dina kategori Acara Virtual. 

"The EN Awards duanana pas waktuna sareng signifikan - nunjukkeun pisan inovasi, markisa sareng komitmen ditingalikeun ku ahli acara nalika industri ngawangun payun babarengan. Nunjukkeun yén IMEX Amérika dina bulan Nopémber bakal janten édisi 10 urang, nominasi ieu masihan kami langkung seueur alesan pikeun ngarayakeun. " 

Pangajén industri nasional ieu ditilik ku sababaraha ahli acara luhur Inggris ti tempat, panitia, sareng agénsi. Hakim nyaéta:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment