24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi wartos Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Dipecat! Asing nyumput sareng Nginum di bar Thailand

Pattaya Pol. Kol Chitdecha Songhong, pengawas kantor pulisi Nongprue, mingpin tim penegak hukum dina serangan wengi di pub wengi-wengi sababaraha dinten ka pengker tanggal 26 Juli 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sawelas urang asing sareng hiji urang Thailand aya di kolong pub nginum minuman beralkohol.
  2. Sadayana ditéwak sareng dituduh ngalanggar Peraturan Darurat.
  3. Ayeuna, Thailand aya dina paréntah penutupan anu kalebet larangan ngalawan rapat umum sareng jual atanapi nginum alkohol.

Anu aranjeunna kapendak nyaéta kumpulan 11 urang asing sareng hiji urang Thailand anu nginum minuman beralkohol di kolong pub. Aranjeunna ditéwak sareng dituduh ngalanggar Peraturan Darurat sareng henteu patuh kana paréntah larangan Kontrol Kasakit Chonburi ngalawan rapat umum sareng ngajual atanapi nginum alkohol.

Pulisi Pattaya ditampi ku warga Soi Wat Boon Samphan yén hiji pub di daérah éta ngayakeun pésta nginum biasa di tempat éta, anu aranjeunna terang yén ngalanggar paréntah penguncian anu disahkeun ku Departemen Kontrol Penyakit Chonburi.

Dina warta bar anu sanés, pidéo anu ogé muncul 2 dinten ka pengker, nunjukkeun Pattaya anu kawéntar "Coconut Bar" parantos ngalih ka Soi Buakhao. Pidéo éta ngagambarkeun awéwé anu dibaju anu ngagoda sareng papada Pattaya anu langkung sepuh anu sami linggih sareng henteu masker nalika nginum. Hiji pengendara motor di daérah éta negeskeun yén awéwé anu disangka palacuran aya unggal wengi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment