Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Perjalanan sareng Pariwisata Inggris: Laporan Pangaruh COVID

Laporan Pangaruh UK COVID-19

Nagara industri Perjalanan sareng Pariwisata nyumbang 62.3 persén kirang kana PDB Karajaan Inggris (Inggris) antara 2019 sareng 2020 kusabab COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Inggris kaleungitan 18.5 persén padamelan perjalanan sareng pariwisata na saprak wabah COVID-19.
  2. Di 2019, 12 persén padamelan di nagara éta dina sektor perjalanan sareng pariwisata lawan caket 11 persen dina 2020.
  3. Kontribusi PDB pikeun sektor pariwisata di Inggris angkat tina 10.1 persén janten 4.2 persén ti 2019 dugi ka 2020.

Dampak pangunjung internasional kana pengeluaran angkat tina GBP 35.6 milyar dugi ka GBP 10.1 milyar, rugi 71.6 persén rugi ti 2019 dugi ka 2020. Dampak pangunjung domestik kana pengeluaran angkat tina GBP 160.1 milyar dugi ka GBP 58.9 milyar atanapi rugi 63.2 persén. Angka ngabandingkeun pengeluaran domestik 82 persén di 2019 sareng 85 persén di 2020. Belanja internasional 18 persén di 2019 sareng 15 persén di 2020.

Pasar perjalanan luang nyandak beuleum irung tina 2019 $ US $ 170.3 milyar dugi ka 2020 dina $ 65.2 milyar, ngagambarkeun 5 persén anu nyéépkeun belanja wisatawan luang di Inggris.

5 datangna anu luhur ka Inggris di 2020 nyaéta:

- Perancis: 10 persen

- Irlandia: 9 persen

- Amérika Serikat: 9 persén

- Jérman: 7 persén

- Spanyol: 6 persen

5 pasar luar anu luhur dimana jalma-jalma ti Inggris resep ngarambat ka:

- Perancis: 24 persen

- Spanyol: 13 persen

- Italia: 11 persen

- Irlandia: 5 persen

- Yunani: 4 persen

Data ieu dumasar kana WTTC Laporan Tren Ékonomi, ngungkabkeun pangaruh dramatis COVID-19 dina Travel sareng Pariwisata di seluruh dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment