24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta wartos jelema Saudi Arabia Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Perjalanan ka UAE, kalebet Dubai, India, sareng 14 nagara sanés anu ngagaduhan hukuman parah pikeun Saudi

Dina jaman COVID-19 aya dua jinis hubungan antar nagara. Nalika hubungan antara Saudi Arabia sareng tatangga UAE anu saé, COVID-19 ngajantenkeun haram pikeun Warga Arab Saudi nganjang ka Dubai, Abu Dhabi sareng sésana Uni Émirat Arab - sareng hukumanana parah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Karajaan Arab Saudi mangrupikeun nagara di 35,393,638 jalma. Dinten ayeuna, 522,108 urang Saudi parantos néwak COVID-19 sareng 8200 maot.
  2. Arab Saudi aya di tempat 126 di dunya ngeunaan nagara-nagara anu paling kasohor di dunya ku COVID sareng nomer 118 perkawis angka maotna.
  3. Neigboring UAE sareng 15 nagara sanésna teu aya daptar beureum perjalanan anu dirancang pikeun Warga Saudi anu ngagaduhan hukuman anu parah pikeun anu ngalanggar.

Ayeuna, 11,379 urang Arab Saudi katépaan COVID-19 sareng 1,406 kasus anu dirawat di rumah sakit serius.

Minggu kamari Karajaan ngadaptarkeun 8,824 kasus anyar, naék tina 8,324 pikeun minggu saminggu, nyaéta naékna 6%. 85 jalma lulus, dibandingkeun sareng 95 minggu sateuacanna, nyaéta turunna 11%.

20% Warga Arab Saudi sapinuhna divaksinasi kalayan nampi duanana nembak, anu sanés 33% nampi dosis anu munggaran.

Tatanggana Émirat Arab gaduh 69% masarakatna divaksinasi pinuh sareng 8.5% tambahan anu nampi dosis munggaran.

Amérika Serikat dina ngabandingkeun parantos 49% divaksinasi sareng 7.8% tambahan saatos nampi shot anu munggaran.

Karajaan Arab Saudi tapi ngagaduhan UAE dina daptar beureum na ngajantenkeun Émirat mangrupikeun kajahatan kriminal.

Libya, Siria, Libanon, Yaman, Iran, Turki, Armenia, Étiopia, Somalia, Kongo, Afganistan, Vénézuéla, Bélarus, India, sareng Vietnam ogé aya dina daptar beureum Saudi

Naon waé Warga Saudi anu katéwak ngumbara ka salah sahiji nagara daptar beureum anu masih kénéh denda kaasup hukuman larangan tilu taun.

Kamentrian nyauran warga nagara ngalawan ngumbara langsung atanapi henteu langsung ka nagara-nagara daptar beureum dimana pandemi éta henteu acan dikontrol sareng aya lonjakan kasus galur coronavirus anu mutasi.

Éta ogé ngadesek warga pikeun ati-ati sareng ngajauhan daérah anu kaayaan henteu stabilitas atanapi virus nyebar, sareng nyandak sadaya tindakan pancegahan paduli tujuanana.

Éta ogé ngadesek warga pikeun ati-ati sareng ngajauhan daérah anu kaayaan henteu stabilitas atanapi virus nyebar, sareng nyandak sadaya tindakan pancegahan paduli tujuanana.

Saudi Arabia ayeuna nuju seueur nanem modal dina ngawangun industri perjalanan sareng pariwisata sareng ngadukung dunya ku milyaran Dolar anu ngadukung sektor pariwisata.

UNWTO, WTTC, The Resilience Pariwisata, sareng Pusat Manajemen Krisis sadayana muka kantor di Karajaan. Nalika dunya pariwisata peryogi bantosan, Saudi ngajawab teleponna, nempatkeun Karajaan dina korsi pamimpin global sektor ieu.

Ogé, industri perjalanan sareng pariwisata di bangsa GCC hsakumaha kasaksian kamekaran masif sababaraha taun ka pengker.

Bab Saudi tina Jaringan Pariwisata Dunya geus dibuka dina Grup Pariwisata Saudi inisiatif.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment