24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Jamaika megatkeun News wartos jelema Ngawangun deui teknologi piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Robot, Drone, Kandaraan Otonom bakal ngawangun Pariwisata henteu ngan ukur di Jamaika

Menteri Pariwisata ti Jamaika kalayan sudut pandang global luar, Hon, Edmund Bartlett ngabagi pamikiranana ngeunaan kecerdasan buatan sareng interaksi manusa - robot dina dunya perjalanan sareng pariwisata kahareup. Henteu ngan ukur Jamaika bakal ngaréspon chatbots.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett dinten ayeuna ngintunkeun poin-poin pembicaraanna di Konperénsi Maya Taunan CANTO.
  2. Menteri nyatet yén henteu diragukeun, gangguan dimana-mana anu disababkeun ku COVID-19 pandemik parantos sacara dramatis ngabantosan nyepetkeun laju transformasi digital.
  3. Bartlett nyimpulkeun: Tren kitu maréntahkeun sadaya perusahaan pariwisata, mikro, leutik, sedeng sareng ageung, pikeun milarian cara pikeun nganut téknologi digital, sareng ngembangkeun arsitéktur digitalna atanapi nyanghareupan résiko katinggaleun.

Menteri Bartlett ngabagi pipikiran sareng poin ngawangkongna dina Panel CANTO sareng eTurboNews:

  • Di sakumna penjuru dunya, panerapan pesenan cicing-di-bumi sareng damel-ti-bumi, panutupan wates sareng langkah-langkah jarak jauh sosial anu sanés pikeun ngatur pandemi, parantos ngarusak sistem sareng prosés tradisional; hasilna seuseueurna kagiatan pamaréntah, komérsial sareng padamelan anu penting dimigrasi kana saluran digital.
  • Dina prosés éta, sikep para pembuat kebijakan, organisasi sareng bahkan anggota masarakat kana téknologi digital parantos ngalih tina skeptisisme, kateupastian sareng ambivalensi kana pangakuan anu teges yén téknologi digital ayeuna mangrupikeun katalis penting pikeun pangwangunan sosial sareng ékonomi.
  • Anu penting, pandemi éta parantos ngajarkeun ka urang yén organisasi anu gagal ngasupkeun téknologi digital kana modél bisnis na sigana bakal gagal dina usahana pikeun mastikeun adaptasi, agility sareng daya saing dina jaman pasca COVID-19.
  • Kamampuh pamaén dina sektor pariwisata global pikeun adaptasi sareng pangaruh pandemi éta pasti dibantosan ku téknologi digital. 
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment