24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News Rupa-rupa Berita

Ngamuk Turki Wildfires Pemicu Turisme Évakuasi di daérah Resort Antalya

Kebakaran Turki anu ngamuk ngarahkeun épakuasi wisata di Bodrum sareng Marmaris
Kebakaran Turki anu ngamuk ngarahkeun épakuasi wisata di Bodrum sareng Marmaris
Ditulis ku Harry Johnson

Wewengkon Antalya sareng resor pantai anu populér diancam ku seuneu gedé ngabahayakeun pengunjung sareng warga di daérah resor di Turki Kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Kahuruan parah di Bodrum sareng Marmaris, Turki
  • Évakuasi dipesen di kota-kota resor Turki Bodrum sareng Marmaris.
  • Seuneu seuneu ngaduruk caket pisan bumi sareng hotél.
  • Angkatan Laut Turki ngiringan ngempur seuneu.

Kebakaran liar Turki nyerang kota-kota resor Marmaris na Bodrum. Otoritas lokal maréntahkeun évakuasi wisatawan jeung warga satempat.

Seuneu munggaran mecenghul di daérah anu jarang didumukan sakitar 75 kilométer (45 mil) wétaneun Antalya, kota resor anu populér khususna dipikaresep ku Rusia sareng wisatawan Éropa wétan anu sanés, tapi ogé urang Jérman.

Tapi aranjeunna ngarayap ngadeukeutan dinten Kemis ka pantai berpasir anu padet sareng hotél sareng resort.

Gambar dina média sosial sareng TV Turki nunjukkeun warga luncat kaluar tina mobilna sareng ngajalankeun kahirupanna ngalangkungan jalan anu dieusi haseup ku cahaya jeruk.

Kusabab kahuruan anu kuat, jalma-jalma mimiti diungsikeun di Marmaris.

Leuweung ngaduruk caket pisan bumi sareng hotél.

Sababaraha turis tetep maén bal di pantai, henteu paduli kahuruan

Menteri Pertanian sareng Kehutanan Turki Bekir Pakdemirli nyarios yén lima helikopter, hiji pesawat, sareng 30 mesin pemadam kebakaran merangan kahuruan di daérah éta.

Seuneu pangénggalna ditingali di kota resor Bodrum. Jalma-jalma keur diungsikeun. Unit Angkatan Laut Turki kalibet dina upaya nekat pikeun ngadukung kahuruan.

Seuneu liar ayeuna, anu paling kuat di sababaraha taun terakhir, dimimitian kusabab gelombang panas di daérah éta. Dugi ka ayeuna, opat urang maot dina musibah éta sareng 183 ngalaman ngaroko.

Sateuacanna, Menteri Pariwisata Turki Mehmet Nuri Ersoy nyarios yén kahuruan mundur ti hotél sareng bumi.

Menteri nyarios: "Kusabab intervensi dilakukeun tepat waktu sareng nganggo seueur alat-alat, panyebaran seuneu nuju basisir dicegah. Engké, jalan ka daérah wisata ditutup. ”

Kiwari, Bodrum mangrupikeun salah sahiji pusat perdagangan, seni, sareng hiburan anu paling penting sapertos anu ti saprak abad ka tukang… Kota basisir ieu dimana kahirupan tradisional sareng modéren babarengan dina harmoni anu saé pisan muka leungeun pikeun anu hoyong dikenal sareng anjeunna sareng hirup anjeunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment