Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Warta Breaking Hungaria wartos tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Pamaréntah Hungaria Nyerang Kana Buruh Lalu Lintas Udara Dihukum

Pamaréntah Hungaria Nyerang Kana Buruh Lalu Lintas Udara Dihukum
Pamaréntah Hungaria Nyerang Kana Buruh Lalu Lintas Udara Dihukum
Ditulis ku Harry Johnson

Pagawe lalu lintas udara di Hungaria Air Navigation Service Provider (ANSP) - HungaroControl ayeuna dilarang ngatur protés naon waé.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Féderasi Pagawé Angkutan Éropa banding ka Komisi Éropa.
  • Dua SK henteu sah anu dikaluarkeun ku pamaréntah Orban.
  • ETF niatna ngahukum gangguan ti Pamaréntah Hungaria kana penyediaan jasa navigasi udara.

nu Féderasi Pagawé Angkutan Éropa (ETF) ngirim serat ka Komisi Éropa (EC) Présidén, Ursula von der Leyen, ka Komisaris UÉ pikeun Pakasaban sareng Hak-hak Sosial, Nicolas Schmit sareng Komisaris EU pikeun Angkutan, Adina VALEAN, nyungkeun tindakan langsung ti EC pikeun ngeureunkeun naon anu sigana kasus anu séjén ngalanggar aturan hukum ku Pamaréntah Hungaria sareng ogé, kaayaan anu jelas tina union anu rame di Nagara Anggota Uni Éropa ieu.

Pamaréntah Hungaria Nyerang Kana Buruh Lalu Lintas Udara Dihukum

Ngadatangan pamimpin EC, ETF nyatakeun masalah anu jero ngeunaan kaayaan hésé pagawé lalu lintas udara di Hungaria Air Navigation Service Provider (ANSP) - HungaroControl - anu ayeuna dilarang ngatur protés naon waé, dumasar kana dua SK haram anu dikaluarkeun ku pamaréntah Orban.

Ieu nyingsieunan jelas ngalawan pengendali lalu lintas udara ti Hongaria, ETF nyebatkeun dina serat anu ditujukeun ka Komisaris UÉ. Kaputusan éta henteu ngan ukur mecat kaputusan 2.Mpkf.35.080 / 2021/5 Pengadilan Banding Hungaria tapi ogé ngalanggar Pasal 28 Piagam Hak Dasar tina Uni Éropa.

ETF niatna ngahukum gangguan sapertos ti Pamaréntah Hungaria kana penyediaan jasa navigasi udara sareng nyiptakeun lingkungan padamelan anu mumusuhan anu ningkatkeun tingkat setrés diantara padamel lalu lintas udara sareng ogé nimbulkeun résiko kaamanan anu serius pikeun panumpang, padamel sareng warga.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment