Ngabobol Warta Internasional Guam megatkeun News Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Guam Nyayogikeun Layanan Troli Guåhan Gratis di Tumon

Guam Trolley

Dina upaya neraskeun révitalisasi industri nomer hiji Guam, Biro Pengunjung Guam (GVB) nyayogikeun jasa troli gratis pikeun warga pulau sareng pengunjung di Tumon ti 30 Juli dugi ka 30 Agustus 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Biro Pengunjung Guam ngabagéakeun anu datang deui sareng ngungkulan pandemi éta.
  2. Jasa troli gratis anu disayogikeun dina kerjasama sareng wisata Lam Lam.
  3. Trolley bakal ngabantosan tamu ogé warga sareng militér pikeun ngurilingan pulau sareng ngadukung bisnis lokal.

"Kami badé nimbulkeun kayakinan pikeun bisnis dibuka deui nalika urang mimiti ngabagéakeun deui para pengunjung sareng ngungkulan pandemi ieu," saur Présidén & CEO GVB Carl TC Gutierrez. "Mitra sareng wisata Lam Lam pikeun nyayogikeun transportasi ieu gratis bakal masihan kasempetan pikeun urang lokal, militér, sareng datang pikeun ngurilingan pulau sareng ngadukung komunitas bisnis lokal kami. "

The Guahån Trolley Service (GTS) di Guam ditawarkeun unggal dinten ti 9:30 énjing ka 7:00 sonten antawisna GPO sareng Micronesia Mall kalayan sababaraha titik di Tumon.

Rute GTS & Jadwal

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment