24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Maskapai Condor Jérman Modernisasikeun Armada Kalayan 16 Jetbus Airbus A330neo Anyar

Maskapai Condor Jérman Modernisasikeun Armada Kalayan 16 Jetbus Airbus A330neo Anyar
Maskapai Condor Jérman Modernisasikeun Armada Kalayan 16 Jetbus Airbus A330neo Anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Kaputusan ku Condor pikeun modérisikeun armada jarak jauh na sareng A330neos bakal netepkeun patokan anyar dina lintasan maskapai nuju ngalayang langkung sustainable.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Maskapai Jerman Condor Flugdienst GmbH ngabaru armada jarak jauh na.
  • Condor bakal mésér tujuh pesawat Airbus A330neo.
  • Condor bakal ngajakan salapan deui pesawat Airbus A330neo.

Maskapai Jerman Condor Flugdienst GmbH parantos milih anu Airbus A330neo pikeun nganyarankeun armada jarak jauh na sareng rencana kanggo ngenalkeun 16 pesawat jinis anu énggal sareng langkung éfisién ieu. Maskapai ieu parantos nandatanganan perjanjian sareng Airbus kanggo mésér tujuh Airbus A330neo, sareng badé ngajakan salapan deui.

Maskapai Condor Jérman Modernisasikeun Armada Kalayan 16 Jetbus Airbus A330neo Anyar

Condor mangrupikeun maskapai paling anyar pikeun mesen pesawat widebody A330neo anu paling canggih di Airbus, nyandak parobahan-parobahan dina kinerja sareng ékonomi. Maskapai bakal ngoperasikeun A330neo dina jaringan jarak jauh internasionalna ka Amérika, Afrika, Karibia sareng Asia.

"Condor unggul dina ngoperasikeun nguntungkeun seueur rute anu teu aya operator anu sanés; kami reueus ningali maskapai anu nungtut sapertos Condor milih téknologi panganyarna kami A330neo salaku pesawat pilihan, ngawangun masa depan armada widebody aranjeunna dina pengejaran tanpa kendali ngeunaan biaya operasional anu paling handap sareng kenyamanan panumpang, "saur Christian Scherer, Kepala Airbus Komérsial Patugas sareng Kapala Internasional. "Ku ngoperasikeun pesawat A320 sareng A330neo sasarengan, maskapai bakal nguntungkeun tina sadaya ékonomi kamasaruaan anu ditawarkeun ku dua produk premium ieu, kalayan kalenturan anu ditempelkeun pikeun ngatasi pasar-pasar anyar sareng anu aya kalayan pesawat ukuran-katuhu, efisiensi katuhu."

Christian Scherer nambihan, "A330neo parantos kéngingkeun persaingan anu tuntas deui, sapertos dina seueurna evaluasi kalapa tilu taun ka pengker. Kaputusan ku Condor pikeun modérisikeun armada jarak jauh na sareng A330neos ogé bakal netepkeun patokan anyar dina lintasan maskapai nuju ngalayang langkung sustainable. Kami ngahaturkeun sareng ngadukung Condor pikeun mastikeun yén nilai kalapa tina A330neo. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment