24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Seychelles Ngeureunkeun Konsultasi Pemasaran Pertengahan taun Tahunan

Konsultasi Pemasaran Seychelles Pariwisata

Pariwisata Seychelles ngaluncurkeun taun 2021 taunan perundingan taunan sareng konsultasi pamasaran sareng mitra wisata lokal dina dinten Salasa, 27 Juli, pikeun marios kinerja tujuan dugi ka ayeuna sareng ngabahas sareng ngarobih rencana pikeun bagéan kadua taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Konsultasi dimimitian ku alamat anu pondok ku Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Duta Besar Sylvestre Radegonde.
  2. Sekretaris Utama pikeun Pariwisata, Ny Sherin Francis, masihan presentasi ngeunaan strategi departemen.
  3. Dinas Pariwisata gawé bareng raket sareng pamangku kapentingan pariwisata sareng organisasi pamaréntah pikeun marios produk anu ditawarkeun di Seychelles sareng nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun pangunjung na.

Seychelles nembé nyatakeun kadatangan pengunjung mingguan na anu pangluhurna ti saprak mimiti pandemi dina Maret 2021, kalayan 5,367 pengunjung dina Minggu 29 taun 2021, atanapi ngan 22% dihandap minggu anu sami di 2019, pamangku kapentingan industri diajar.

Logo Seychelles 2021

Dilaksanakeun dina platform virtual ZOOM, konsultasi, anu bakal dijalankeun dina dua minggu ka hareup, dimimitian ku alamat anu pondok ku Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Duta Besar Sylvestre Radegonde, ka pamangku kapentingan industri dina Seychelles sareng staf Dinas Pariwisata di panjuru dunya. Ieu dituturkeun ku presentasi strategi departemen ku Sekretaris Utama Pariwisata (PS), Ny Sherin Francis.

Nyampeurkeun ka mitra industri, Menteri Radegonde nyorot yén sajabi ti pandemi anu lumangsung, anu ngalambatkeun perjalanan di dunya, industri pariwisata lokal nyanghareupan seueur tantangan, ngahambat pertumbuhan industri. Menteri masihan jaminan yén Dinas Pariwisata damel babarengan sareng pamangku kapentingan pariwisata sareng sababaraha organisasi pamaréntah pikeun marios produk anu ditawarkeun di Seychelles sareng nyayogikeun palayanan anu langkung saé pikeun pangunjung na.

Menteri Radegonde mairan yén anjeunna didorong pisan ku kamekaran angka datangna anu datang, sareng sebaran saimbang para pengunjung dina sababaraha ukuran pendirian sareng sagala rupa pulau.

Dina presentasi na, PS Francis nyayogikeun tinjauan global ngeunaan kaayaan industri pariwisata lokal ayeuna, mairan kana pangaruh kateupastian global kana ékonomi Seychelles ogé nyayogikeun garis besar ramalan ngalawan nomer datangna ayeuna sareng pemesanan payun anu diayakeun , anu nunjukkeun pertumbuhan anu diarepkeun dina dua kuartal payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment