Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Human trafficking mangrupikeun kajahatan global

Rencana Nyalametkeun Huan

Kaseueuran sadayana dina industri perjalanan sareng pariwisata tiasa satuju yén Perdagangan Manusia mangrupikeun kajahatan. UNWTO dina kapamimpinan ayeuna ngaleungitkeun Pasukan Tugas ngeunaan Eksploitasi Seksual Barudak, naon anu henteu ngaleungitkeun masalah penting ieu. WTTC nangtung. WTN ngapungkeun prakarsa WTTC dina nunjukkeun sisi poék pariwisata, perdagangan manusa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. nu Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC) parantos ngaluncurkeun laporan anyar anu penting anu nunjukkeun kumaha sektor Travel & Pariwisata global tiasa ngabantosan ngabantosan perdagangan manusa.
  2. Laporan éta dileupaskeun kalayan dukungan ti Carlson Family Foundation sareng diwangun dina WTTC's Human Trafficking Taskforce, anu diluncurkeun dina 2019 di Summit Global na di Seville, Spanyol. 
  3. Kalayan laporan na 'Mencegah Perdagangan Manusa: Kerangka Aksi pikeun Séktor Wisata & Pariwisata, WTTC tujuanana pikeun nguatkeun kerjasama di antara pamangku kapentingan sareng ngabagi prakték anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan kumaha sektorna tiasa, sareng ngalakukeun, ngadamel bédana, pikeun sacara proaktif ngabahas global ieu kajahatan. 

Laporan ngalaporkeun kerangka aksi pikeun ngatasi perdagangan manusa, sakitar opat pilar utama: Kasadaran, Pendidikan & Latihan, Advokasi, sareng Dukungan. 

Organisasi Buruh Internasional (ILO) ngira-ngira yén dina unggal dinten di 2016, langkung ti 40 juta jalma di sakumna dunya korban tina perdagangan manusa. 

Pandemi ieu henteu ngan ukur masihan sorotan kana kateusaruaan anu tos aya tapi ngagegedekeunana. Ieu parantos ngagancangkeun kabutuhan anu mendesak pikeun tindakan sasar dina sektor Wisata & Pariwisata. 

Laporan éta nawiskeun solusi boh dina séktor sareng sajabina, sabab kompleksitas kajahatan transnasional ieu ngabutuhkeun usaha multi-disiplin sareng tindakan koordinasi anu dipadu ku pamangku kapentingan, sapertos nagara bagian, perusahaan swasta, sareng organisasi internasional di panjuru dunya. 

Pikeun séktor Wisata & Pariwisata, ieu ngandung hartos ngalibatkeun keahlian sadaya pamangku kapentingan, kalebet anu salamet, ogé organisasi masarakat sipil pikeun ngawangun inisiatif babarengan. 

Virginia Messina, Wakil Présidén Senior, sareng CEO Acting, WTTC nyarios: "Perdagangan manusa mangrupikeun kajahatan global anu ngamangsa rentan, terus tumuh sareng mangaruhan kahirupan jutaan di dunya.

"Laporan penting ieu nawiskeun kerangka pikeun sektor Wisata & Pariwisata pikeun maénkeun bagianna pikeun ngabantosan perdagangan manusa. Kusabab posisi séktor anu teu dihaja dina jalur padagang manusa, urang kedah nampi tanggung jawab urang pikeun mastikeun yén séktor Wisata & Pariwisata nawiskeun lingkungan anu aman sareng ramah pikeun anu damel di jero éta.

"Pamustunganana, perjalanan mangrupikeun hal anu ngahijikeun jalma, sareng penting pisan urang sacara proaktif ngabantosan kajahatan ieu. 

"Sektor peryogi pendekatan anu kohesif sareng museurkeun usahana pikeun ngadorong advokasi anu aya hubunganana sareng perdagangan manusa ku ngalibetkeun sadaya pamangku kapentingan konci. Kami arepkeun laporan ieu tiasa ngabantosan tugas éta. " 

Laporan anu jero ieu nyorot kabutuhan pikeun ngerjakeun mempermudah hiji pendekatan anu bakal ningkatkeun pamahaman kajahatan human trafficking, ngamungkinkeun idéntifikasi anu langkung saé, pencegahan, sareng mitigasi pangaruh poténsial sareng aktual sektor éta, sareng kolaborasi publik sareng swasta salajengna pikeun mastikeun yén léngkah anu saluyu dilakukeun ku pamaréntah nalika perdagangan manusa kauninga.

Laporan éta diluncurkeun sateuacanna World Day Against Trafficking in Persons (30 Juli), anu nyorot pentingna ngupingkeun sareng diajar ti anu salamet tina perdagangan manusa. 

WTTC ogé hoyong hatur ka organisasi ieu pikeun nyumbang kana laporan penting ieu: Carlson, CWT, AMEX GBT, Marriott Internasional, Hilton, Ingle, JTB Corp, ECPAT International, Airbnb, AIG Travel, Kumpulan Balanja Kampung Bicester, Émirat, Grup Wisatawan, ITF, Éta Hukuman, Perspektif Marano.

nu Jaringan Pariwisata Dunya nyaéta keprok usaha ku WTTC pikeun ngungkulan poko anu penting sareng poék ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Nuhun Juergan parantos ngintunkeun ieu. (Paragraf kahiji ngagaduhan typo, naha kuring yakin?) Sareng leres, Perdagangan Manusa intina perbudakan Manusa. Sareng Perdagangan Anak mangrupikeun anu paling pikasieuneun, khusus pikeun anu dianggo pikeun nyiksa séksual ritual. https://www.jonwedgerfoundation.org/rains-list Langkung seueur jalma sadar kana kajahatan ieu ngalawan kamanusaan, beuki urang tiasa ngajantenkeun aranjeunna lirén.