24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pengunjung Pengunjung Hawaii $ 1.44 Milyar Tapi Di Bawah Pra-Pandemi

Pariwisata Hawaii: Belanja pangunjung ningkat kana $ 1.46 milyar dina bulan Pébruari 2020
Pariwisata Hawaii: Belanja pangunjung ningkat kana $ 1.46 milyar dina bulan Pébruari 2020

Wisatawan parantos sumping di Hawaii caket tingkat pra-pandemi - sakitar 26,000 panumpang sumping unggal dinten. Tapi statistik nunjukkeun yén aranjeunna janten langkung hemat ku artos ngagaleuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Total belanja tamu di Hawaii pikeun wisatawan anu sumping dina Juni 2021 nyaéta $ 1.44 milyar. Éta masih di handap Juni 2019 nalika belanja tamu $ 163 milyar - turunna 11.9 persén.
  2. Teu aya angka anu sayogi pikeun belanja tamu dina Juni 2020.
  3. Statistik awal ieu babarengan dikaluarkeun ku Dinas Bisnis, Pangembangan Ékonomi sareng Pariwisata (DBEDT) sareng Otoritas Pariwisata Hawaii.

Ngaliwatan 6 bulan kahiji 2021, total belanja tamu $ 4.86 ​​milyar. Ku ngabandingkeun, ieu ngagambarkeun kamunduran 45.1 persén tina US $ 8.86 milyar méakkeun ngaliwatan satengah mimiti 2019.

Pengunjung Hawaii Méakkeun Deukeut ka US $ 2 Milyar dina Januari 2020

Jumlahna aya 791,053 tamu sumping ku jasa udara ka Kapuloan Hawaii dina Juni 2021, utamina ti Kulon AS sareng Wétan AS. Sateuacan global Pandemi COVID-19 sareng HawaiiSyarat karantina pikeun palancong, Kapuloan Hawaii ngalaman pengeluaran sareng pendatang tingkat rékor di 2019 sareng dina dua bulan mimiti taun 2020. Upami dibandingkeun sareng 2019, kadatangan tamu dina Juni 2021 turun 16.5 persén tina itungan Juni 2019 tina 947,112 nu datang (hawa sareng pelayaran). Dina babandingan, ngan ukur 17,068 pengunjung sumping dina hawa dina Juni 2020.

Jumlahna aya 2,751,849 pengunjung sumping dina paruh mimiti 2021, dugi 27.6 persén dibandingkeun sareng paruh mimiti taun 2020. Total kadatangan 46.8 persén langkung handap tibatan 5,171,182 pangunjung dina satengah mimiti 2019.

Salila Juni 2021, kaseueuran panumpang anu sumping ti luar nagari sareng antar-county anu tiasa ngalirasi mandiri ku Nagara 10 dinten mandat ku nagara ku uji coba COVID-19 NAAT négatip anu sah tina Rakan Panguji Dipercanten sateuacan angkatna ka Hawaii ngalangkungan program Travels Aman. Salaku tambahan, individu anu divaksinasi pinuh di Hawaii tiasa memotong ordo karantina dimimitian Juni 15, 2021. Watesan perjalanan antar-kabupatén diangkat ogé dugi ka 15 Juni 2021. Pusat Kontrol sareng Pencegahan Penyakit (CDC) AS ngalaksanakeun larangan ngeunaan kapal pesiar ngalangkungan "Orde Sail Order."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment