24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Teamsters Puji Aksi Kongrés Dina Aksi Langit Anu Adil Sareng Buka

Teamsters Puji Aksi Kongrés Dina Aksi Langit Anu Adil Sareng Buka
Teamsters Puji Aksi Kongrés Dina Aksi Langit Anu Adil Sareng Buka
Ditulis ku Harry Johnson

Déwan Perwakilan Amérika Serikat ngeureunkeun eksploitasi celah pangaturan anu ngancam mata pencaharian pagawé sareng kaamanan panumpang sapanjang industri maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Déwan Perwakilan Amérika Serikat kalebet HR 3095, Undang-undang Adil sareng Langit Terbuka, salaku amandemen RUU Pengagihan DPR.
  • Teamsters muji DPR pikeun ngalakukeun tindakan sapertos kitu.
  • Ukhuwah Internasional ngeunaan Teamsters mangrupikeun padamel di Amérika Serikat, Kanada sareng Puerto Rico.

Ieu mangrupikeun cariosan ti Divisi Maskapai Teamsters Kaptén David Bourne ngeunaan Dinas Perwakilan Amérika Serikat 'tina SDM 3095, Undang-Undang Langit Anu Adil sareng Terbuka, salaku amandemen RUU Pemberian Imah.

Teamsters Puji Aksi Kongrés Dina Aksi Langit Anu Adil Sareng Buka

"The Teamsters sareng sekutu urang di Capitol Hill parantos damel pisan pikeun mastikeun yén skéma 'bendera genah' teu ngarusak penerbangan komersial di Amérika Serikat. Ku kalebet HR 3095 dina tagihan aprésiasi, Déwan Perwakilan Amérika Serikat ngeureunkeun garapan léngkah pangaturan anu ngancam mata pencaharian pagawé sareng kaamanan panumpang sapanjang industri maskapai. Kami muji DPR pikeun ngalakukeun tindakan sapertos kitu. Ayeuna waktuna Sénat nahan basa ieu dina tagihanana nyalira sareng lulus gancang. "

Didirikeun taun 1903, Ikhwan Internasional Teamsters ngagambarkeun 1.4 juta pagawé di Amérika Serikat, Kanada sareng Puerto Rico.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment