24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Walanda Ngabobol Warta wartos tanggung jawab teknologi piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Jasa Robotaxi Otonom munggaran Éropa diluncurkeun di Walanda

Ladénan robotaxi munggaran otonom munggaran diluncurkeun di Walanda
Ladénan robotaxi munggaran otonom munggaran diluncurkeun di Walanda
Ditulis ku Harry Johnson

Robotaxi mangrupikeun ferry listrik otonom anu tanaga surya sareng tiasa disambut ku aplikasi ridesharing.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • US Buffalo Automation parantos tenang ngaluncurkeun layanan robotaxi komérsial munggaran di Éropa.
  • Jasa robotaxi mangrupikeun anu pangpayunna dina sababaraha bidang.
  • Peluncuran éta bakal muka panto pikeun kota-kota di saluareun Uni Éropa pikeun nganggo cara transportasi alternatip anu alternatif ieu.

Otomatis kebo, perusahaan kecerdasan buatan Amérika anu rahasia, sareng Jaringan Mobilitas Kahareup, operator transportasi alternatip Éropa, parantos ngaluncurkeun layanan robotaxi otonom munggaran di Walanda. Peluncuran éta bakal muka panto pikeun kota-kota di saluareun Uni Éropa pikeun nganggo cara transportasi alternatip anu alternatif ieu.

Ladénan robotaxi mimiti otonom anu munggaran diluncurkeun di Walanda

Jasa robotaxi mangrupikeun anu pangpayunna dina sababaraha bidang. Éta mangrupikeun ferry listrik otonom anu nganggo tanaga surya sareng tiasa disambut ku aplikasi ridesharing, tapi anu paling penting, éta dikintunkeun sacara komersil - ayeuna mawa panumpang dina lalu lintas padet Éropa. Peluncuran éta parantos ngajantenkeun kamungkinan alternatip pikeun nganggo kendaraan listrik otonom aksés babarengan salaku sarana transportasi anu terjangkau sareng ramah lingkungan, kanyataanna.

Jasa féri anu dijantenkeun "Vaar met Ferry" disubsidi ku pamaréntah propinsi Walanda sareng bakal gratis pikeun warga dugi ka Oktober 2021. Warmond-Kagerzoom, Leiderdorp sareng lapangan golf anu caket ayeuna gaduh hubungan anu langkung saé, khususna pikeun tukang beca sareng tukang leumpang, ka daérah rekreasi Koudenhoorn.

"Ti saprak diadegkeun, udagan Buffalo Automation nyaéta pikeun ningkatkeun kasalametan sareng ngadekarbonisasi cai ku panggunaan téknologi kami," jelas CEO Thiru Vikram. "Proyék ieu dimungkinkeun kusabab komunitas lokal anu sami sareng pamimpin bisnis anu kabuka ngajajah modél transportasi alternatif. Peluncuran bersejarah ieu bakal nguatkeun komitmen urang pikeun nyayogikeun warga Belanda Selatan sarana transportasi énergi anu bersih, aman anu ngalindungan seueur jalan biru sareng sumber daya alamna. Ngaluncurkeun jasa robotaxi listrik ieu, anu didukung ku téknologi Greycraft kami, dina walungan Éropa parantos janten kagiatan anu narik ati pikeun tim lapangan operasi kami. Kami senang yén pejabat Walanda ogé jalma-jalma di FMN sareng NGS ngabagi visi kami sareng ngarep-ngarep peluncuran langkung rancagé ngalangkungan kolam. "

Kotamadya Teylingen, Holland Kidul Alderman Heleen Hooij, juara téknologi héjo, sumanget ngeunaan manpaat feri ieu. "Husus yén kotamadya Teylingen ngagaduhan scoop: féri anu didorong ku nyalira!" manéhna nyebutkeun. "Saé pisan urang tiasa nganggo jasa ferry inovatif ieu, direncanakeun sareng dilaksanakeun ku salah saurang warga urang, usum panas ayeuna. Sareng hebat pisan yén siswa ti Delft on de Groote Sloot tiasa mendakan tempat diajar pikeun proyekna. Abdi bangga pisan yén feri ieu badé mindahkeun pejalan kaki sareng pengendara sepeda salaku proyék pilot. Upami tétéla yén féri téh suksés, éta tiasa nyumbang kana aksés berkelanjutan antara daérah rekreasi Kagerzoom sareng Koudenhoorn. "

Aksés dibagikeun kana féri listrik nyetir nyalira mangrupakeun konsép inti dina komitmen Buffalo Automation pikeun mastikeun yén berperahu henteu teras-teras diarahkeun ka golongan élit tingkat luhur - éta nyandak gaya hirup kapal pesiar pikeun massa, ngémokratisasi transportasi henteu paduli tingkat navigasi hiji jalma. kaahlian atanapi kamampuan kauangan pikeun gaduh kandaraan, bari ngajaga lingkungan.

Anne Koning, Eksekutif Propinsi Holland Kidul: "Kusabab ukuran pikeun ngandung coronavirus, urang beuki badé kaluar di nagara urang sorangan. Hasilna, tekanan rekreasi di daérah héjo kami parantos ningkat pisan. Kalayan hibah kauangan ti propinsi Holland Kidul, kami sadar hubungan tambahan ka Pulo Koudenhoorn. Ieu kumaha kami ngarepkeun sumebarna pangunjung anu langkung saé, sareng kami bakal mastikeun yén para rélawan ogé tiasa aman usum panas ayeuna nampi daérah anu saé ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment