24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
News Kaséhatan wartos Ngawangun deui Warta Breaking Thailand piknik Rupa-rupa Berita

Mobil Train Thailand pikeun Pasién COVID-19 kalayan Henteu AC atanapi Toilét

Mobil Kereta Thailand pikeun Pasén COVID-19

Henteu aya AC sareng jamban…. Éta anu disanghareupan pasién COVID-19 asimtomatik nalika diaku kana bangsal isolasi - mobil karéta anu dirobih.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pasén Thailand COVID-19 di Bangkok anu ngantosan rujukan ka fasilitas pangobatan bakal diasingkeun dina mobil karéta anu dirobih.
  2. Pusat isolasi ieu nuju disiapkeun di depot karéta listrik Bang Sue Grand Station.
  3. Pagawean tetep masang jaring reungit sareng jamban luar ogé nyambungkeun gerbong kana listrik sareng cai.

Administrasi Metropolitan Bangkok (BMA) sareng State Railway of Thailand (SRT) ayeuna damel kanggo muka pusat isolasi pikeun pasién COVID-19 di depot karéta listrik Bang Sue Grand Station.

Gubernur Thailand Pol. Jénder Aswin Kwanmuang nyatakeun yén fasilitasna bakal dijantenkeun pusat pra-panarimaan pikeun pasien COVID-19 asimtomatik di Bangkok ngantosan rujukan ka fasilitas perawatan.

Aya 15 gerbong bobo anu teu nganggo AC ayeuna dirobih janten bangsal isolasi. Unggal gerbong tiasa nampung dugi ka 16 pasién, kalayan mung bunk handap anu dianggo. Karya nuju dilakukeun pikeun masang layar reungit dina jandéla, sambungkeun gerbong kana jaringan listrik sareng sistem cai, ogé masang jamban éksternal.

Cenah proyék ieu diprakarsai ku Menteri Angkutan Saksayam Chidchob, anu parantos maréntahkeun State Railway of Thailand sareng Administrasi Metropolitan Bangkok pikeun nyetél fasilitas isolasi pasién anu anyar babarengan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment