24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Atlantik Kanada Muka Wisata Amérika Vaksinasi

Atlantik Kanada Muka Wisata Amérika Vaksinasi
Atlantik Kanada Muka Wisata Amérika Vaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Saatos pengumuman dibuka deui wates Kanada, propinsi Atlantik Kanada bakal kabuka pikeun wisatawan Amérika divaksinasi mimiti 9 Agustus 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • New Brunswick bakal ngabagéakeun wisatawan Amérika anu nampi séri vaksin COVID-19 anu ditampi ku Pamaréntah Kanada. 
  • Dimimitian 9 Agustus, wisatawan Amérika anu divaksinasi diidinan lebet Newfoundland & Labrador.
  • Mimiti 9 Agustus, datang Amérika anu mumpuni pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh diperyogikeun pikeun ngalamar lebet Nova Scotia.

Opat propinsi Atlantik Kanada bakal kabuka pikeun wisatawan Amérika anu divaksinasi mimiti tanggal 9 Agustus 2021. 

Atlantik Kanada Muka Wisata Amérika Vaksinasi

Lokasina di belah kalér perbatasan AS di Maine, Atlantik Kanada mangrupikeun wilayah bebas basisir, basisir diwangun ku opat propinsi Kanada New Brunswick, Nova Scotia, Newfoundland & Labrador, sareng Pulo Prince Edward.

Dibukaan perbatasan pertengahan Agustus ngamungkinkeun para wisatawan AS ngaraosan usum panas di Atlantik Kanada, anu nawiskeun hawa sedeng, perairan basisir haneut, sareng petualangan luar. Gugur ngagungkeun dedaunan warna-warni sareng sababaraha festival kelas budaya sareng festival budaya. Gampang diakses ti Kalér-wétan, daérah nawiskeun garis pantai anu ngajentul, kadaharan ti laut seger, rohangan luar anu lega, pangalaman bumi sareng cai, sareng seueur deui.   

Sadaya palancong kedah dianggo Anjog ka CAN (aplikasi atanapi portal wéb) pikeun ngirimkeun inpormasi perjalananana. Salian matuh kana pedoman perjalanan féderal Kanada, masing-masing propinsi di Kanada ngagaduhan batesan perjalanan sareng syarat nyalira ngajaga warga ti COVID-19. Kusabab protokolna bénten-bénten unggal propinsi, ieu anu peryogi kauninga ku palancong ngeunaan lebet ka unggal propinsi pikeun ngarencanakeun petualangan Atlantik Kanada salajengna.   

anyar Brunswick

Sakali wates féderal Kanada dibuka dina 9 Agustus, New Brunswick bakal ngabagéakeun wisatawan Amérika anu nampi séri vaksin COVID-19 anu ditampi ku Pamaréntah Kanada. 

Newfoundland & Labrador

Dimimitian 9 Agustus, wisatawan AS anu divaksinasi pinuh diidinan lebet Newfoundland & Labrador sareng diwajibkeun ngalebetkeun formulir perjalanan dina waktos 72 jam tina tanggal perjalanan anu diarepkeun sareng nuturkeun tungtunan kaséhatan masarakat salami cicing. Wisatawan anu divaksinasi pinuh henteu diperyogikeun ngasingkeun diri atanapi diuji pikeun COVID-19 saatos sumping ka propinsi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment