24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Ékuador Ngabobol Warta wartos Berita Breaking Peru tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Gempa Gempa Gempa kuat M6.1 Wilayah Perbatasan Peru-Ékuador

Gempa Gempa Gempa kuat M6.1 Wilayah Perbatasan Peru-Ékuador
Gempa Gempa Gempa kuat M6.1 Wilayah Perbatasan Peru-Ékuador
Ditulis ku Harry Johnson

Di daérah-daérah éta, gempa bumi anu bahaya lumangsung kalayan berpotensi nyababkeun karusakan sedeng dugi ka gedong sareng prasarana anu sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gempa na caket caket Sullana.
  • Gempa dirasa di Peru sareng Ékuador
  • Teu acan aya laporan korban jiwa atanapi karusakan.

Gempa Bumi saageung 6.1 nyerang caket Sullana, Provincia de Sullana, Piura di Peru.

Gempa Gempa Gempa kuat M6.1 Wilayah Perbatasan Peru-Ékuador

Gempa na pencét di jerona deet 10 km handapeun pusat gempa caket Sullana, Provincia de Sullana, Piura, Peru, sakitar siang Jumaah 30 Juli 2021 tabuh 12:10 siang waktos lokal. Gempa deet dirasa langkung kuat tibatan gempa anu langkung jero tibatan langkung caket kana permukaan. Luhurna, gempa, sareng jero gempa éta pasti dirévisi dina sababaraha jam atanapi menit ka hareup nalika seismologis marios data sareng nyaring itunganana.

Dua laporan anu dikaluarkeun ku Pusat Panilitian Jérman pikeun Geosciences (GFZ) sareng Éropa-Mediterania Seismological Center (EMSC) nyatakeun gempa bumi saageung 6.1.

Dumasar kana data seismik awal, gempa kedahna dirasa ku saha waé di daérah guha. Di daérah-daérah éta, gempa bumi anu bahaya lumangsung kalayan berpotensi nyababkeun karusakan sedeng dugi ka gedong sareng prasarana anu sanés.

Geter sedeng sigana aya di Sullana (pop. 160,800) tempatna 15 km ti pusat gempa, Querecotillo (pop. 25,400) jauhna 16 km, Marcavelica (pop. 25,600) 18 km jauhna, Tambo Grande (pop. 30,000) 24 km jauhna, Piura (pop. 325,500) jauhna 28 km, San Martin (pop. 130,000) jauhna 29 km, Catacaos (pop. 57,300) 38 km, sareng Chulucanas (pop. 68,800) 47 km jauhna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment