24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Yunani Breaking News News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Régulator Kaséhatan Éropa: Entong Wisata ka Pulo Yunani!

Régulator Kaséhatan Éropa: Entong Wisata ka Pulo Yunani!
Régulator Kaséhatan Éropa: Entong Wisata ka Pulo Yunani!
Ditulis ku Harry Johnson

Yunani parantos narik seueur pangunjung di 13 pulau na, kalebet Mykonos sareng Santorini, promosikeun salaku tujuan "bebas COVID", tapi ayeuna, perjalanan ka daérah éta tiasa dilakukeun sacara harfiah ngan ukur résiko nyalira.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Liburan parantos ngingetkeun pikeun nyingkahan Kapuloan Aegean.
  • Lonjakan kasus COVID-19 dilaporkeun di pulau-pulau wisata Yunani.
  • Dina 14 dinten, langkung ti 500 kasus COVID-19 parantos kauninga didinya.

nu Pusat Éropa pikeun Pencegahan sareng Kontrol Panyakit (ECDC) parantos ngingetkeun wisatawan pikeun ngalawan perjalanan ka Pulo Aegean kidul Yunani saatos pajabat ngalaporkeun lonjakan kasus COVID-19 di ditu.

Yunani parantos narik seueur pangunjung di 13 pulau na, kalebet Mykonos sareng Santorini, promosikeun salaku tujuan "bebas COVID", tapi ayeuna, perjalanan ka daérah éta tiasa dilakukeun sacara harfiah ngan ukur résiko sorangan.

Peta perjalanan ECDC mangrupikeun sistem lima tingkat anu warna beureum poék - anu kumaha kapulauan kidul Laut Aegean dicét ti ayeuna - hartosna dina 14 dinten langkung ti 500 kasus inféksi panyakit bahaya parantos kauninga. Tuh.

Régulator Éropa: Entong Wisata ka Pulo Yunani!

Pamaréntah Yunani muka pulau-pulau pikeun pariwisata di cinyusu 2021 dina ngarep-arep ngawangun deui ékonomi lokal saatos waktos anu parah tina larangan perjalanan.

Sedengkeun 31.3 juta wisatawan ngadatangan Yunani di 2019, jumlah éta turun 76.5% janten ngan 7.4 juta di 2019, numutkeun ka Institute of Association of Greek Tourism Businesses.

Pejabat Yunani henteu acan panik sanaos, sareng Manolis Markopoulos, présidén Asosiasi Hotelhod Rhodes, nyatakeun industri pariwisata "ngantosan pasar-pasar diréaksikeun" kana perkiraan anu diénggalan ECDC sateuacan ngaréspon.

Resor Yunani anu populér sanésna, pulau Kreta, nampi status anu "super bahaya" sami saminggu katukang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment