24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Méwah wartos tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Panumpang dina Tés Vaksin Royal Caribbean Cruise Test Positip pikeun COVID-19

Panumpang dina Tés Vaksin Royal Caribbean Cruise Test Positip pikeun COVID-19
Panumpang dina Tés Vaksin Royal Caribbean Cruise Test Positip pikeun COVID-19
Ditulis ku Harry Johnson

Opat sawawa divaksinasi sareng dua murangkalih anu henteu divaksinasi uji positif pikeun COVID-19 dina Royal Caribbean Adventure of the Seas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Genep Petualangan panumpang Laut laut positif pikeun coronavirus.
  • Genep kasus dideteksi saatos panumpang dibéré tés gancang.
  • Panumpang anu kaserang bakal dievakuasi tina kapal sareng diibur ka bumi.

Grup Karibia Karajaan ngumumkeun dinten ayeuna yén genep panumpang dina Royal Caribbean International's Adventure of the Seas cruise ship na parantos diuji positip pikeun COVID-19 salami uji coba saatos pelayaran.

Panumpang dina Tés Vaksin Royal Caribbean Cruise Test Positip pikeun COVID-19

Opat sawawa anu divaksinasi anu ngumbara nyalira diuji positip ogé dua barudak anu henteu divaksinasi anu aya dina pésta anu sami. Tina panumpang anu diuji positip, tilu jalma déwasa henteu asimtomatik, sapertos duanana barudak, sedengkeun salah sawawa ngagaduhan gejala hampang.

Juru bicara Karajaan Karajaan Lyan Sierra-Caro nyarios yén tés positip mangrupikeun bagian tina tés rutin anu dilakukeun dina akhir perjalanan sahingga panumpang tiasa ngahasilkeun buktina tés négatip anu diperyogikeun pikeun balik ka bumi.

Genep kasus dideteksi saatos panumpang dibéré tés gancang, sareng tés PCR anu salajengna dikonfirmasi aranjeunna positip pikeun virus COVID-19.

Saatos diuji positip pikeun COVID-19, tamu anu kainféksi langsung dikarantina sareng pésta perjalananna sareng sadaya kontak caket dilacak sareng diuji négatip, saur perusahaan.

Royal Caribbean nyarios yén genep panumpang bakal diévakuasi sacara médis ti kapal sareng ngapung ka bumi dina pesawat swasta ku biaya perusahaan.

Kapal pesiar ayeuna dock di Freeport, di Bahama.

Kapal pesiar Adventure of the Seas, anu angkat ti Nassau di Bahama tanggal 24 Juli, nungtut sadayana palancong umur 16 atanapi langkung pikeun vaksinasi sareng uji négatip sateuacan angkat. Anu henteu layak pikeun vaksin kedah nunjukkeun hasil uji négatip pikeun perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Naon jenis masalah anu kedah diperyogikeun ku jalma pikeun layak pikeun henteu ditembak?