24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Berita Pamaréntah Guam megatkeun News Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Atkins Kroll Ngagabungkeun sareng Program Ikrar Håfa Adai

Ikrar Guam Håfa Adai

Biro Pengunjung Guam (GVB) parantos ngumumkeun yén Atkins Kroll Inc. parantos nyandak Ikrar Håfa Adai (HAP) siang ayeuna di AK Showroom di Tamuning.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ikrar mantep janji GVB pikeun ngajaga warisanana tetep hirup sapanjang organisasi.
  2. AK Showroom bakal janten bagian integral ngabantosan warga pulau sareng pangunjung dugi ka mana anu kedah dituju.
  3. Upacara panandatanganan nandaan komitmen pikeun ngajaga basa, budaya, sareng tradisi Guam.

"Salaku perusahaan pangkolotna Guam, kami komitmen pisan pikeun ngalestarikeun basa, budaya, sareng tradisi di Pulo Jawa. Nyandak ikrar ieu neguhkeun jangji urang pikeun ngajaga warisan urang hirup sapanjang organisasi urang, saur Présidén AK Wendi Herring. "Salaku pulau urang nuju kana pamulihan ékonomi, urang hoyong komunitas urang terang yén kami bakal aya di dieu unggal jalan sapertos anu parantos di salami 107 taun ka pengker. AK aya di dieu pikeun Guam sareng di dieu saumur hirup, ”tambah Herring.

"Kami bagja ngabagéakeun AK kana familia Håfa Adai Pledge," saur GVB Sutradara Panalitian Pariwisata Nico Fujikawa. "Éta mangrupikeun bagian anu teu kapisah pikeun ngabantosan warga pulau urang sareng pengunjung sumping ka tempat anu kedah dituju. Program ikrar ieu ngalangkungan salam Håfa Adai saderhana. Éta menanamkeun nilai inti tina naon anu janten Guam unik kana prakték sadidinten anjeun. "

Upacara panandatanganan réngsé ku nyegerkeun ringan pikeun anu ngahadiran.

Atkins Kroll, perusahaan Inchcape, mangrupikeun distributor kendaraan anu saé di Guam, Kapuloan Mariana Kalér sareng Mikronesia anu ngamungkinkeun pikeun nyayogikeun seueur produk sareng jasa di daérah éta. Atkins Kroll mangrupikeun perusahaan pangkolotna Guam anu didirikeun taun 1914 sareng ngagambarkeun Toyota, Lexus, BMW, Chevrolet, Toyota Rent A Car, ACE Rent a Car, sareng merk AC Delco.

Ikrar Håfa Adai mangrupikeun landesan tina program mérek komunitas lokal Biro Pengunjung. Program Ikrar Håfa Adai parantos ningkat sacara mantep dina jumlah pamilon ogé kontén masing-masing ti saprak didirikeun taun 2009. Langkung ti 940 usaha swasta, instansi pamaréntah, lembaga nirlaba, organisasi, sareng barudak sakola lokal parantos nyandak ikrar, ngawakilan langkung ti 44,000 individu lokal sareng luar negeri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment