palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Jérman Ngabobol Warta Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Daya tarik Anyar di Bandara Frankfurt: Pusat Pengunjung Fraport dibuka 2 Agustus

"The Globe" mangrupikeun pameran anu paling téknologi paling canggih di Pusat Pengunjung. Tembok LCD interaktif ieu ngabayangkeun sadaya penerbangan aktip di panjuru dunya sacara langsung.

Daya tarik anyar dibuka tanggal 2 Agustus di Bandara Frankfurt: multimédia Fraport Visitor Center di Terminal 1, Aula C, bakal ngabagéakeun sémah kahijina pas dina usum perjalanan usum panas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Rupa-rupa paméran interaktifna ngamungkinkeun para pengunjung sagala umur ngalaman dunya anu pikaresepeun dina penerbangan jarak jauh.
  2. Sakitar 30 paméran inovatif sareng interaktif nyayogikeun kasempetan pikeun ngalaman hub penerbangan pangageungna di Jerman dina cara anu énggal pisan.
  3. Dina 1,200 méter pasagi rohangan lantai, paméran nawiskeun sakedik nénjo di tukangeun layar di Bandara Frankfurt sareng penerbangan sacara umum.

Datang henteu ngan ukur diajar ngeunaan operasi bandara unggal dintenna; aranjeunna ogé ngagaduhan kasempetan pikeun marios sajarahna, mendakan téknologi penerbangan, sareng ngémutan masa depan hiber.

Paméranna ngundang tamu pikeun berinteraksi sareng neuleumkeun dirina sorangan. Dina hiji buruan, anu datang nempatkeun katerampilan marshalling aranjeunna ku tungtunan hiji Airbus A320neo kana posisi parkirna. Sorotan anu langkung jauh nyaéta perjalanan virtual-reality ngalangkungan sistem penanganan koper bandara. CEO Fraport Dr Stefan Schulte nyatakeun: "Pusat Pangunjung multimédia kami ngamungkinkeun jalma-jalma langkung ngartos sareng ngalaman heula dunya bandara anu beragam sareng rumit pisan. Daya tarik anu anyar ogé bakal janten konci pikeun nguatkeun dialog jangka panjang sareng komunitas lokal urang sareng tamu ti bagian sanés Jérman sareng dunya. "

"The Globe" mangrupikeun pameran anu paling téknologi paling canggih di Pusat Pengunjung. Tembok LCD interaktif ieu ningalikeun sadaya penerbangan anu aktip di panjuru dunya sacara langsung. Éta diwangun ku 28 tampilan individual, digabungkeun pikeun nyiptakeun layar tunggal anu dugi ka 25 méter pasagi. Sistem ieu saéstuna unik: dimana waé ogé sanggup ngagambarkeun rébuan gerakan hiber kalayan jéntré sapertos kitu. Data hiber pikeun The Globe disayogikeun ku FlightAware, platform pelacakan hiber AS. Fraport mitra sareng FlightAware pikeun ngolah data anu diperyogikeun pikeun operasi di Bandara Frankfurt. Khususna, data anu disayogikeun ku FlightAware ngamungkinkeun perencanaan anu langkung saé pikeun prosés bandara.

Modél 55-méter pasagi ti Bandara City (dina skala 1: 750) ngundang tamu pikeun ngamimitian perjalanan virtual tina penemuan.

Pusat Pengunjung Fraport réngsé dina usum gugur 2020, saatos ngawangun dua taun, biaya sakitar 5.7 juta euro. "Kami kedah nunda pembukaanna sababaraha kali kusabab pandemi. Janten kuring langkung resep ayeuna ngalaan objek wisata anyar kami di Bandara Frankfurt. Pusatna janten sorotan kana dunya kahirupan bandara anu matak, ”terang Anke Giesen, anggota dewan eksekutif Fraport sareng Diréktur Eksekutif Retail sareng Perumahan.

Tiket ka pusat kedah dipésér online sateuacanna di www.fra-tours.com/en . Konfirmasi booking diperyogikeun pikeun nampi pangakuan. Ayeuna, tikét henteu sayogi di bandara nyalira.

Pusat Pengunjung Fraport bakal dibuka unggal dinten ti 11 énjing ka 7 wengi. Harga entri standar pikeun jalma dewasa nyaéta 12 euro. Harga dikirangan 10 euro sayogi pikeun tamu anu ngagaduhan pasilitas anu sami. Barudak di handapeun opat umur asup gratis. Salila pakansi sakola régional ayeuna, tungtung 27 Agustus, tamu bakal tiasa parkir sajam gratis di garasi umum bandara; slip parkir kedah dibawa ka meja resepsionis Pusat Pengunjung pikeun validasi.

Pusat Pengunjung Fraport ogé tiasa dipesen salaku tempat khusus pikeun acara. Éta dilengkepan téknologi presentasi pangénggalna, sareng panorama bandara hiji-hiji ngajantenkeun latar anu idéal pikeun peluncuran produk, konperénsi pers sareng pésta sundowner.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment