Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Siprus Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Siprus Ngajantenkeun Tés Mingguan COVID-19 Wajib Pikeun Sadaya Wisatawan Anu Henteu Disarankeun

Siprus ngajantenkeun tés COVID-19 mingguan wajib pikeun sadaya wisatawan anu henteu divaksinasi
Siprus ngajantenkeun tés COVID-19 mingguan wajib pikeun sadaya wisatawan anu henteu divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Datang anu ngagaduhan sertipikat vaksinasi COVID-19 atanapi sertipikat anu ngonfirmasi hasil kasuksésan tina inféksi COVID-19 samemehna dibebaskeun tina tés PCR.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Otoritas Siprus ngumumkeun peraturan COVID-19 anyar pikeun anu datang.
  • Tes mingguan COVID-19 ayeuna diperyogikeun pikeun sadaya pangunjung anu henteu divaksinasi
  • SafePass ayeuna diperyogikeun kanggo sadaya tempat umum.

Pejabat pamaréntah Siprus ngumumkeun sét larangan COVID-19 anyar pikeun wisatawan ayeuna.

Siprus ngajantenkeun tés COVID-19 mingguan wajib pikeun sadaya wisatawan anu henteu divaksinasi

Dimimitian ti tanggal 1 Agustus, sadaya wisatawan anu henteu divaksinasi di Siprus kedah nyandak tés PCR unggal minggu. Tés anu munggaran diperyogikeun mimitian ti dinten katujuh saatos pangunjung henteu divaksinasi sumping di Pulo Jawa.

Datang anu ngagaduhan sertipikat vaksinasi COVID-19 atanapi sertipikat anu ngonfirmasi hasil kasuksésan tina inféksi COVID-19 samemehna dibebaskeun tina tés PCR.

SafePass anu negeskeun henteuna COVID-19 kedah ditepikeun nalika ngadatangan toko anu langkung ti 10 pengunjung, ogé di lembaga médis dimana waé di Pulo Jawa.

Numutkeun ka otoritas, dugi ka ayeuna, aturan anyar éta bakal diberlakukeun dugi ka 31 Agustus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment