24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Hotél & Resor wartos Ngawangun deui piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Kasus COVID Pangluhurna Kantos Naik di Hawaii Nalika Pariwisata berkembang

Gubernur Hawaii ngumumkeun dibuka deui perjalanan udara antar-pulau
Gubernur Hawaii David Ige sareng Letnan-Gubernur Josh Green

Pariwisata Hawaii ngagedur. Nalika leumpang jalan Kalakaua Avenue di Waikiki atanapi balanja di Ala Moana Center atanapi snorkeling di Pantai Waikiki, anjeun moal terang Hawaii ngagaduhan darurat kaséhatan anu paling parah anu kantos dicatet.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seueur anu nyebatkeun éta ngareuwaskeun. Hawaii ngadaptarkeun 622 kasus COVID-19 anyar dinten ieu sareng 3 maotna.
  2. Kakara 3 minggu ka tukang, jumlah inféksi anyar unggal dinten angkat tina 40 dugi 60 ka 100 sareng ayeuna langkung ti 600. Angka paling luhur anu kantos kacatet di Nagara Hawaii nyaéta 307 dina 11 Agustus 2020.
  3. Dugi ka 30,000 tamu domestik AS sumping di Aloha Kaayaan unggal dinten, ngantep seueur penerbangan ngalayang dina kapasitas kana jaringan rute udara domestik anu ningkat.

nu Otoritas Pariwisata Hawaii sareng Gubernur Hawaii Ige henteu nyebatkeun industri pariwisata nalika mastikeun paningkatan kasus COVID anu pangluhurna.

Gubernur, kumaha ogé, ngawartoskeun eTurboNews:

Watesan perjalanan kanggo sadaya panumpang, henteu ngan ukur ukur pengunjung, sareng anjeunna henteu ngémutan parobihan kana program Safe Travels dina waktos ayeuna.

Virus sareng pariwisata berkembang pesat di Hawaii.

Dinten ayeuna, tanpa ragu, kanaékan angka inféksi anu pangluhurna, sareng ieu pikasieuneun.

Hotél sareng maskapai dina kapasitas; aya boro tempat anduk dina keusik di seueur pantai.

Kalayan 100+ jumlah paningkatan unggal dintenna, nagara éta asup ka lockdown lengkep sataun katukang, tapi ayeuna ku 600+ kasus anyar, Gubernur Hawaii masih diperkirakeun ngangkat sadaya watesan sésana upami tingkat vaksinasi dugi ka 70% penduduk.

Gubernur Ige nyarios dina konperénsi pers dinten ieu, angka 70% + diperkirakeun dihontal dina bulan Séptember.

Hawaii ngarobih kriteria na kumaha ngabales COVID-19 sareng varianna ku mutuskeun larangan anu dumasar kana jumlah kasus, nepi ka ayeuna didasarkeun kana jumlah jalma anu divaksinasi di nagara éta. Tangtosna, 30,000 tamu anu sumping di Aloha Nagara teu aya pangaruh kana pangukuran ieu atanapi angka.

Numutkeun ka Gubernur, 6 kaluar 10,000 jalma divaksinasi anu katépaan, dibandingkeun sareng 300 tina 10,000 anu henteu divaksinasi.

Gubernur nyarankeun yén sadaya jelema divaksinasi, ngajauhan jarak 6-kaki ti batur, sareng nganggo masker di jero rohangan.

Gubernur moal masihan koméntar eTurboNews patarosan ngeunaan kamungkinan nempatkeun deui larangan sanésna, anu kalebet watesan réstoran, tamu sumping, sareng curfews.

Ékonomi jelas-jelas meunang masalah kaséhatan COVID, sareng Hawaii ayeuna nuju ngarah nagara dina pesen ieu, sedengkeun wates internasional tetep ditutup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Ooooh… pikasieuneun! Urang kedah hirup kasieunan! Kasus TEU dirawat di rumah sakit, sareng 3 maot tina populasi langkung ti 1.4 juta sanés musibah. Naha 3 jalma éta maot 'tina' kovalén atanapi maot 'ku' kovid. Obesitas sareng penyalahgunaan narkoba nyebar di kapuloan ... kaayaan naon anu tos aya jalma-jalma ieu? STOP sieun mongering !!