24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Warta Brebes Barbados Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Karibia ngaluncurkeun Jaringan Komunitas

CTO Ngaluncurkeun Jaringan Pariwisata Komunitas

Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) parantos ngaluncurkeun Jaringan Pariwisata Komunitas Karibia (CCTN) pikeun nyayogikeun platform pikeun ngadukung kamekaran CBT di Karibia. Otoritas pamekaran produk pariwisata di daérah Karibia ayeuna ngagaduhan sumber daya pikeun narik nalika ngembangkeun program wisata berbasis komunitas (CBT) na.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Jaringan ieu bakal nyayogikeun platform pikeun ngadukung pangwangunan wisata berbasis komunitas di daérah éta.
  2. Jaringan ieu bakal mempermudah bursa prakték pangsaéna diantara nagara anggota CTO sareng mitra pangembangan pariwisata anu resep.
  3. Éta ogé bakal ngabantosan ngaidentipikasi kabutuhan ngawangun kapasitas ogé tantangan sareng kasempetan pikeun pangwangunan CBT. 

"Pariwisata berbasis komunitas nawiskeun kasempetan pikeun ngajembatan jurang sosial sareng ékonomi masarakat lokal, ngamungkinkeun anggota komunitas jalan ka mata pencaharian berkelanjutan, sareng mangrupikeun saluran pikeun partisipasi aktif sareng pemberdayaan masarakat lokal dina pariwisata," saur Amanda Charles, spesialis pariwisata sustainable CTO. "Jaringan ieu nyayogikeun jalan pikeun anggota CTO pikeun ngabagi élmu, sumberdaya, sareng prakték pangsaéna pikeun ningkatkeun pangalaman pariwisata komunitas sareng pangaruh ékonomi."  

Diantara fungsi-fungsi CCTN nyaéta promosi sareng dukungan stratégi pangwangunan daérah dina CBT, nyayogikeun input, sareng nyarankeun kagiatan sareng tindakan kalayan tujuan pikeun ningkatkeun pidangan sareng nilai CBT salaku produk wisata régional, sareng silih tukeur pangalaman dina inisiatif nasional jeung régional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment