24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha India Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Penerbangan India: Airlines Anyar dina cakrawala

Penerbangan India

Sektor penerbangan India, sapertos ampir unggal usaha perjalanan sareng pariwisata, henteu ngagaduhan waktos anu kusam, henteu paduli naha waktos éta positif atanapi négatip. Jurus dina waktos ieu, nanging, ngagaduhan sadayana penampilan anu positip.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Jet Airways tiasa sumping deui dina reinkarnasi anu énggal, kalayan waragad sareng padamel ti sumberdaya énggal.
  2. Akasa Air tiasa angkat sateuacan akhir taun ieu berkat bagian ageung ka miliarder investor, Rakesh Jhunjhunwala.
  3. Vistara, Air Asia India, sareng Air India ogé bakal mudahan ningali sababaraha kamekaran pikeun maskapai na.

Dina waktos COVID-19 aya - sareng masih aya - ngacapruk sareng penerbangan, pariwisata, sareng ngan kahirupan sacara umum, aya berita anu tiasa disada sapertos musik dina ceuli, utamina pikeun anu bakal ngumbara.

Saatos seueur naon anu kajantenan sareng maskapai nyaéta ngeunaan kaleungitan jutaan dolar sareng crores sareng euro - anjeun namina mata uang - sareng nyanghareupan panutupan, teu kakantun disinvestasi dina Air India anu kantos di hargaan, sahenteuna aya 2 maskapai datang dina pamandangan India sareng di langit di masa depan anu teu jauh-jauh teuing.

Aya omongan serius ngeunaan runtuhna Jet Airways datang deui dina reinkarnasi anu énggal, kalayan waragad sareng padamel ti sumber daya énggal. Nalika rencana sigana bakal gancang ngawangun, masih seueur kacang sareng baud anu tetep diperketat sateuacan wisatawan tiasa hiber dina maskapai layanan pinuh deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment