Airlines palabuan udara Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Union Sues Qantas Airways Over Massive Pandemiam PHK sareng Kéngingkeun

Union Sues Qantas Airways Over Massive Pandemiam PHK sareng Kéngingkeun
Union Sues Qantas Airways Over Massive Pandemiam PHK sareng Kéngingkeun
Ditulis ku Harry Johnson

Pengadilan féderal Australia mutuskeun pikeun milih kasus Union Workers Union ngalawan Qantas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Qantas mecat langkung ti 2,000 juru taneuh nalika pandemi.
  • Padamelan luar negeri Qantas pikeun ngahémat artos pikeun perusahaan.
  • Qantas nyatet AU $ 18 milyar ($ 13.2 milyar) dina pendapatan di 2019.

Dina kaputusan penting, pengadilan féderal Australia parantos ngadukung Union Pagawe Angkutan bisi dibawa ku TWU ngalawan Qantas Airways Limited.

Serikat pekerja nyandak raksasa maskapai Australia ka pengadilan saatos skandal outsourcing ningali langkung ti 2,000 padamel Qantas dipecat di tengah pandemi COVID-19.

Union Sues Qantas Airways Over Massive Pandemiam PHK sareng Kéngingkeun

Qantas mecat langkung ti 2,000 pawang taneuh nalika pandemi, anu kalungguhanana di outsourcing pikeun ngahémat artos pikeun perusahaan, anu dina 2019 nyatet AU $ 18 milyar ($ 13.2 milyar) dina pendapatan.

Kaadilan Michael Lee nyarios yén anjeunna henteu yakin kana bukti anu ditepikeun ku Qantas - maskapai anu paling dominan di Australia - yén PHK rébuan pagawé sanés, sahenteuna dina sabagéan ageung, dimotivasi ku kaanggotaan serikatna.

TWU ngajakan Josh Bornstein salaku pangacara kepala na pikeun ngabantah tindakan maskapai éta ngalanggar Undang-Undang Karya Adil. Kasus ieu dipuseurkeun di sakitar klaim yén gerakan bullish Qantas - dipimpin ku CEO Alan Joyce - didamel pikeun meresihan kakuatan union dina negosiasi upah.

"Pengadilan Federal mendakan pikeun kahiji kalina yén hiji dunungan utama parantos ngagaleuh langkung ti 2,000 padamel sabab ngupayakeun aranjeunna nyabut kamampuan koléktif tawar sareng perusahaan pikeun perjanjian perusahaan énggal," sa Bornstein.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment