24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kanada Kuat pikeun Delta-Didorong 4 Gelombang COVID-19 Pandemi

Kanada Kuat pikeun Delta-Didorong 4 Gelombang COVID-19 Pandemi
Kapala Petugas Kaséhatan Umum Kanada Theresa Tam
Ditulis ku Harry Johnson

Kanada dina jaman anu rada pikasieuneun ayeuna-ayeuna, di antawis jalma-jalma nyobian kéngingkeun vaksin sareng muka deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kanada ningali paningkatan kasus COVID-19 énggal.
  • Ongkos kontak komunitas-sakitar ningkat gancang teuing ku usaha dibuka deui.
  • Lintasan wabah tiasa mekar dugi mimiti Séptémber.

Kanada urang Kapala Petugas Kaséhatan Umum miélingkeun yén nagara éta tétéla dina mimiti gelombang kaopat didorong Delta tina pandemi COVID-19.

Kapala Petugas Kaséhatan Umum Kanada Theresa Tam

"Ramalan jarak jauh anu diperbarui nunjukkeun kumaha lintasan wabah tiasa mekar dugi mimiti Séptémber. Éta nunjukkeun yén kami aya dina awal gelombang kaopat anu didorong Delta, tapi yén lintasan éta bakal gumantung kana paningkatan anu lumangsung dina cakupan anu divaksinasi, sareng waktos, waktos sareng tingkat pembukaanana deui, "ceuk Theresa Tam dina konferensi pers di Ottawa .

"Kuring pikir kami dina jaman anu rada pikasieuneun ayeuna-ayeuna, di antara jalma-jalma ieu nyobian kéngingkeun vaksin sareng dibuka deui," saur anjeunna.

"Pas kasaimbangan éta tip, sareng éta moal nyandak pisan sareng virus anu tiasa ditularkeun pisan, anjeun bakal ningali kaayaan anu luhur."

Saatos sababaraha minggu turunna parah dina kasus anyar COVID-19, Kanada ningali paningkatan kasus COVID-19 anyar, sareng rébuan deui inféksi diprediksi upami kontak henteu dikandung, numutkeun modél nasional anu dikaluarkeun ku Badan Kaséhatan Umum Kanada (PHAC) dinten Jumaah.

Tujuh dinten pindah tina 594 kasus anyar anu dilaporkeun unggal dinten (22-28 Juli) nunjukkeun paningkatan 39 persén tibatan minggu saminggu, saur PHAC dina Kemis.

Pemodelan nasional anu dikaluarkeun ku PHAC dina dinten Jumaah nunjukkeun ancaman serius pikeun varian Delta anu tepa anu nular, sareng résiko anu henteu divaksinasi tiasa janten nagara anu dorong kana gelombang kaopat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Délta TEU Covid 19, sareng henteu langkung tina varian Covid tibatan panyakit Legionnaires atanapi N1H1 nyaéta. Nyatakeun yén Delta nyaéta Covid mangrupikeun berita anu salah. Délta mangrupikeun flu anu lengkep, sareng flu jauh langkung pati. Eureunan kasieunan palsu curang !!!