24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Badé ka Vegas? Pék Masker Anjeun

Badé ka Vegas? Topéng!

Kaseueuran nagara bagian kabupatén Nevada aya deui dina mandat topéng dina upaya ngajaga ngalawan kasus COVID-19 anu anyar anu ngalangkungan Amérika Serikat. Tina 16 kabupatén nagara, 12 urang deui anu kedah nganggo topéng.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Judul ka Kota Sin? Anjeun badé nganggo topéng.
  2. Perencanaan linggih dina kasino sababaraha jam dina mesin slot atanapi tabel Craps? Anjeun peryogi masker sepanjang waktos anjeun aya.
  3. Hoyong ilubiung dina buffet sajajalan? Pasti, teraskeun, tapi anjeun masih kedah nganggo topéng antara tuang anu sajati.

Wisatawan gaduh parasaan campuran ngeunaan mandat topéng janten deui kakuatan. Sababaraha henteu kaganggu pisan. Nyatana, seueur anu mutuskeun nyalira tetep masker na tetep tina pancegahan. Tapi pikeun anu sanés, aranjeunna henteu resep pisan matuh. Utamana tukang ngaroko. Kudu narik topéng ka handap, nyandak sered, inhale sareng napas, nempatkeun topéng deui pikeun aranjeunna langkung ti gangguan.

Di peuntas nagara, sigana seueur pejabat pamaréntah anu capé ogé, sareng milih ngantepkeun warga mutuskeun. Nganggo topéng, ulah nganggo topéng, terserah aranjeunna. Candak Hawaii contona. Bahkan upami jumlah kasus énggal na jauh langkung jauh tibatan naon deui dina "COVID-19 heyday" statistik, Gubernur parantos nyarios yén anjeunna henteu ngalakukeun gerakan pikeun mandat nganggo masker. Kiwari, kriteria na didasarkeun ngan ukur dina ningali data vaksinasi sareng ngahontal kekebalan kawanan. Kabuktosan naon anu kajantenan antara ayeuna sareng ayeuna - upami "teras" kantos sumping - henteu matak hariwang. Pagawé médis tiasa gaduh tulang kanggo milih anjeunna kusabab rumah sakitna ngeusi langkung seueur pasien COVID-19 unggal dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment