24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan wartos Rusia Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Turis nyerang, ditelasan, didahar ku biruang lapar nalika ngumbara di Taman Nasional

Rusia Brown Bear

Taman Nasional Ergaki mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun para tamu anu hoyong nikmati alam anu indah, pemandangan, sareng nitenan jarak sosial nalika ngumbara nalika pandemi COVID. Janten tuangeun pikeun biruang lapar ngajantenkeun perjalanan ieu maot sareng janten naraka hirup pikeun 3 pendaki anu salamet.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Datang ngusahakeun salamet nalika naék sapatu kuda salami 7 jam
  1. eTurboNews diterbitkeun daptar Taman Nasional anu paling bahaya di Amérika Serikat, tapi teu aya anu tiasa caket kana naon anu kajantenan ku sakolompok datang ti gunung hiking di Ergaki Nature Park, taman nasional di Siberia.
  2. Ergaki mangrupikeun pagunungan di Pagunungan Sayan Kulon di Siberia kidul, Rusia. Titik pangluhurna nyaéta puncak Zvyozdniy. Taman Alam Ergaki mangrupikeun daérah anu dijagaan anu ngandung jajaran gunung.
  3. Kémah Rusia ti Moskow anu ngabongkar tenda na di taman nasional Siberia ieu dibunuh sareng didahar ku biruang coklat, nalika réréncanganna nonton kalayan pikasieuneun.

Turis anu didahar ku biruang coklat lapar ieu diidentifikasi sacara lokal salaku Yevgeny Starkov, 42 taun.

Anjeunna ngumbara sareng rombongan turis sanésna ti Moskow sareng nuju trekking di Taman Nasional Ergaki anu populér di Krasnoyarsk di beulah kidul-tengah Rusia.

Tilu pendaki dina grup anu sami berhasil kabur tanpa sapatu aranjeunna. Aranjeunna nincak tujuh jam, sareng sampéan, bari diudag ku bear liar sareng maut, pikeun milarian bantosan.

Taman Alam Ergaki dikaruniai pemandangan gunung anu tiada tandingan anu aya di jantung gunung Wester Sayan anu megah.

Unggal taun rébuan pangunjung sumping ka Ergaki ningali alam murni anu saé, ngagumkeun surga anu dipinuhan ku kembang sareng danau anu jernih di lembah, ngaraosan puncak gunung anu endah, formasi batu anu ngajentul, sareng pemandangan anu nyapu.

Kalayan rupa-rupa pamandangan anu dikemas kana daérah anu kompak, Taman Alam Ergaki mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngalaman hiking, trekking, climbing, snowboard, cross-country, sareng ski gunung.

Jalma-jalma datang ka taman anu luar biasa ieu pikeun milarian harmoni sareng katenangan.

Manajemén taman parantos dipasang dina halaman wéb na: "Perjalanan ka taman alam Ergaki bakal méré ilham ka anjeun pikeun ngadamel seueur gambar anu saé sareng masihan kesan anu teu tiasa diinget."

Saatos kajadian maut ieu, taman ditutup dugi ka Nopémber kusabab alesan kaamanan.

Salah sahiji anu salamet nyarios ka agénsi berita lokal yén aranjeunna ningali sobatna didahar sateuacan kabur langkung jauh ka leuweung saatos bear ningali aranjeunna. 

Kamentrian Ékologi Rusia sareng administrasi taman néwak sato éta sareng maéhan éta. Panilitian lumangsung sakumaha kaayaan kajadian. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

2 Komentar

  • teu aya anu kagungan bedil ????? kumaha anjeun lebet ka anu henteu nganggo senjata ?????