24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Guam Breaking News wartos Ngawangun deui Berita Koréa Kidul piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Datang Koréa Cinta Guam sareng GVB ngabagéakeun panumpang T'way kalayan lagu

Guam ngabagéakeun Datang Koréa - mimiti saatos COVID-19
  1. Biro Pengunjung Guam (GVB) sareng Otoritas Bandara Internasional AB Won Pat (GIAA) ngabagéakeun hiber munggaran ti Seoul, Koréa Kidul dina 2021 telat Sabtu wengi.
  2. Pesawat B737-800 sumping ti Seoul, Korea, sareng ngangkut 52 panumpang ka Pulo Jawa.
  3. Hiber dioperasikeun ku Jalan jauh, maskapai maskapai munggaran anu neraskeun jasa udara biasa saminggu sakali anu dimimitian 31 Juli.

Pimpinan pariwisata ti Biro Pengunjung Guam sareng penyanyi lokal anu nyium sareng gitarna ngabagéakeun wisatawan anu sumping dina penerbangan T'way ti Seoul ka Guam dinten Sabtu.

Dibutuhkeun 4 jam 25 menit dina hiber T'Way Air 301 ti Seoul ka Guam, sareng grup mimiti wisatawan Korea badarat di Paradise Amérika ieu siap pikeun tropis Guam. pantai . Langkung ti 752,715 tamu Koréa angkat ka liburan ka Guam di 2018, tapi pikeun kaseueuran taun 2020 sareng sareng sadaya penerbangan 2021 henteu beroperasi kusabab COVID-19.

Guam mangrupikeun wilayah Pulo AS di Mikronesia, di Pasipik Kulon. Éta dibédakeun ku pantai tropis, kampung Chamorro, sareng tihang batu latte kuno. Pentingna Guam urang WWII aya di Perang di Taman Sejarah Nasional Pasipik, anu situsna kalebet Pantai Asan, tilas medan perang. Warisan kolonial Spanyol di pulau jelas di Benteng Nuestra Señora de la Soledad, di luhur gunung di Umatac.

T'way Air Co., Ltd., baheulana Hansung Airlines, nyaéta maskapai biaya murah Koréa Kidul anu dumasarkeun di Seongsu-dong, Seongdong-gu, Seoul. Dina 2018, éta mangrupikeun pangangkut biaya murah Koréa panggedéna katilu di pasar internasional, ngangkut 2.9 juta panumpang domestik sareng 4.2 juta panumpang internasional. 

Langkung seueur maskapai anu komitmen pikeun ngarahkeun penerbangan ti Koréa ka Guam dugi ka bulan Agustus. Koréa Air teras teras neraskeun jasa udara minggu payun dina kaping 6 Agustus kalayan layanan udara mingguan. Jin Air ogé bakal ngamimitian penerbangan dua kali mingguan mimitian tanggal 3 Agustus sareng 6 Agustus. 

"Kami bungah operator Korea urang neraskeun jasa ka Guam. Komitmenna mangrupikeun léngkah anu langkung maju dina pamulihan industri pariwisata Guam sareng kasempetan pikeun nunjukkeun sumanget Håfa Adai urang, "saur Présidén & CEO GVB Carl TC Gutierrez. "Kami teras-terasan damel atos sareng perdagangan perjalanan sareng mitra wisata kami pikeun nunjukkeun budaya CHamoru sareng ningkatkeun pangalaman Guam Tujuan sadayana."

Jadwal Penerbangan Korea pikeun Bulan Agustus:

pausahaan kapal udarakasumpinganwaktuKapasitas Pesawat / KorsiHiber No.prekuensi
jalan jauh31 Juli 2021 (hiber munggaran)
7 Agustus 14, 21, 28, 2021
11: 40 PMB737-800 / 189 korsiTW3011x mingguan
Koréa Air6 Agustus 13, 20, 27, 20211: 00 AMB777-300ER / 277 korsiKE1111x mingguan
Jin Air3 Agustus 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31, 20212: 45 PMB737-800 / 189 korsiLJ641LJ7712x mingguan

nu Biro Pengunjung Guam (GVB) ogé parantos ngarencanakeun layanan ucapan kadatangan pikeun ngabagéakeun penerbangan anu dilanjutkeun salami sasasih. Penerbangan gabungan diantisipasi nyayogikeun sakitar 3,754 korsi ka Guam dugi ka akhir Agustus. Langkung ti 600 korsi parantos dijual dugi ka ayeuna.

Guam lalaunan nyobian uih deui janten tujuan wisata Amérika di Samudera Pasipik Wétan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment