24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Kumaha carana nungkulan Palanggan Sulit?

petertarlow2-1
petertarlow2-1
Ditulis ku Dr Peter E. Tarlow

Kaseueuran dunya ngalaman sagala jinis badai badai atanapi panundaan perjalanan anu patali sareng cuaca. Ieu ngakibatkeun pangunjung ambek sareng kabutuhan pikeun ngarobih sagala rupa jadwal perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Naon anu ngajantenkeun konsumén janten kesel?
  1. Di beulahan bumi kalér, bulan Agustus sering disebat "poé anjing ”usum panas. Ngaranna diturunkeun tina kanyataan yén sering teuing panas bahkan anjing hoyong ngorondang sapanjang jalan.
  2. Akhir usum panas sacara tradisional ogé parantos usum wisata di seueur dunya. Industri pariwisata ngarepkeun yén saatos turunna ékonomi utama taun kamari yén 2021 bakal janten waktos pamulihan.
  3. Upami vaksinna dianggo maka 2021 panginten janten waktos nalika pesawat sareng hotél pinuh, sareng saraf anu datang sering diganggu. Ieu bulan nalika hal-hal, sering di luar kendali profesional wisata, sering sigana salah. 
Agustus mangrupikeun sasih anu saé pikeun marios naon anu ngajantenkeun konsumén urang kesel, kumaha carana ngajaga hawa tina heureuy, sareng kumaha ngajaga kontrol dina kaayaan anu sering teu terkendali, sapertos panundaan anu patali sareng cuaca. Kalayan usum pariwisata gancang-gancang, luangkeun kasempetan pikeun nguji kamampuan anjeun dina ngarobah kaayaan sesah pikeun kasuksésan sareng diajar kumaha ngirangan amarah sareng ningkatkeun produk sareng kepuasan pelanggan. Pikeun ngabantosan anjeun salamet dina waktos sesah ieu dina pariwisata, perhatoskeun hal-hal ieu:

Émut yén, dina dunya pariwisata, aya waé kamungkinan aya konflik sareng henteu sugema konsumén.


Henteu janten masalah naon anu anjeun lakukeun, bakal aya anu hoyong anu langkung atanapi henteu resep kana naon anu anjeun laksanakeun. Datang mayar seueur pikeun pakansi sareng hoyong ngontrol, bahkan dina kaayaan anu teu aya anu ngendalikeun. Ngembangkeun skenario di mana palanggan gaduh sababaraha rasa kontrol teu paduli kumaha sakedik. Salaku conto, tibatan ngan saukur nyarios yén aya hal anu teu tiasa dilakukeun / dilakonan, cobi frasa réspon salaku alternatip poténsial.

Nalika nawiskeun alternatif ieu, pastikeun yén personil garis payun salawasna tetep waspada sareng nunjukkeun kasabaran. Seringna, krisis pariwisata tiasa dileungitkeun sanés ku ngarengsekeun sakumna krisis, tapi ku ngantep nasabah ngaraos yén dirina parantos meunang sahenteuna kameunangan leutik.

-Kenal watesan hukum, émosional sareng propésional anjeun.

Aya seueur alesan anu ngumbara, sababaraha pikeun pelesir, sababaraha pikeun bisnis, sareng sababaraha pikeun status sosial. Pikeun anu aya dina kelompok anu terakhir, penting pikeun para profesional pariwisata ngartos kakuatan „nangtung sosial ‰. Ieu jalma anu condong henteu hoyong nguping alesan.

Aranjeunna gancang ambek sareng lambat ngahampura. Nalika hubungan sareng aranjeunna, terang naon anu ngambek anjeun sareng nalika anjeun ngahontal wates anjeun. Kudu cukup bijaksana pikeun mikawanoh iraha aya masalah sareng bantosan éta diperyogikeun.

-Kudu ngendalikeun sorangan.

 Pariwisata mangrupikeun industri anu nangtang rasa harga diri urang sorangan. Masarakat tiasa duanana nungtut sareng kadang henteu adil. Seringna, kajadian kajadian anu ngan saukur di luar kontrol urang. Salami waktos-waktos ieu penting pisan pikeun ngendalikeun kasieun sareng émosina salah sahiji jalma.

Upami kecap anjeun nganyatakeun hiji ideu sareng bahasa awak anjeun nyatakeun anu sanés, anjeun bakal gancang leungit kapercayaan.

-Tourism ngabutuhkeun pamikir multi-diménsi.  

Pariwisata nungtut supaya urang diajar kumaha nyulap sajumlah tuntutan sareng kabutuhan anu teu aya hubunganana dina waktos anu sami. Penting pisan pikeun para profesional pariwisata ngalatih diri dina seni manipulasi inpormasi, manajemén acara, sareng ngatasi kapribadian. 

Salila période anu sesah, jalma garis payun kedah tiasa nyulik sadayana tilu kamampuan dina waktos anu sami.

-Pusat pariwisata anu suksés nganteurkeun naon anu aranjeunna janji.

Pariwisata sering sangsara tina teuing pamasaran sareng janji langkung ti éta tiasa nganteurkeun. Pernah ngajual produk anu henteu ditawarkeun ku komunitas / atraksi anjeun.

Produk pariwisata berkelanjutan dimimitian ku pamasaran anu jujur. 

-Pamimpin pariwisata anu suksés terang iraha bade mempertanyakan naluri na. Naluri sering janten bantosan utama, utamina dina waktos krisis.

Ngan gumantung kana naluri, kumaha ogé, tiasa ngakibatkeun krisis. Ngagabungkeun pangaweruh naluri sareng data anu sesah. Teras sateuacan nyandak kaputusan, atur duanana sét data dina cara anu logis.

Naluri urang tiasa nyayogikeun waktos-waktos langka kacerdasan, tapi dina kaseueuran kasus nganggo dasar pikeun nyandak kaputusan anjeun kana data anu hésé sareng panilitian anu saé. 

-Untuk usaha pariwisata anu suksés dianggo pikeun ngajantenkeun kaayaan anu sesah tibatan ngadominasi éta. 

Spesialis pariwisata parantos lami sadar yén konfrontasi biasana kaayaan éléh. Kasuksésan nyata datang dina terang kumaha carana nyingkahan konfrontasi. Salila saat-saat ambek, siap-siap mikirkeun suku anjeun.

Salah sahiji cara pikeun neuleuman seni mikir dina hiji suku nyaéta ku ngembangkeun skenario konflik sareng latihan pikeun aranjeunna. Langkung hadé tanaga pariwisata sareng garis payun urang langkung saé, langkung saé aranjeunna janten dina manajemen krisis sareng nyandak kaputusan anu saé. 

-Janten sadar lingkungan anu kantos robih sareng terang kumaha milari kasempetan tina momen anu sesah atanapi henteu stabil. 

Upami anjeun mendakan diri dina konfrontasi, pastikeun yén anjeun ngokolakeunana tanpa mereskeun ego palanggan anjeun. Tangtangan panyerang anjeun ku cara anu ngamungkinkeun nasabah anu kesel ningali kasalahan na tanpa kaleungitan raray.

Émut yén krisis diwangun ku bahaya sareng kasempetan. Milarian kasempetan dina unggal krisis bisnis pariwisata.

-Cobian ngadamel palanggan anu ambek bagian tina tim anjeun.

Nalika nyobian menangkeun palanggan anu ambek, pastikeun ngajaga kontak visual anu hadé sareng positip dina kecap anu anjeun anggo sareng nada omongan padamelan.

Hayu palanggan curhat heula sareng ngan ukur nyarios saatos tahap pembuangan parantos réngsé, ngamungkinkeun nasabah curhat, henteu paduli kumaha henteu adil kecap na, mangrupikeun cara anu saé pikeun nunjukkeun yén anjeun ngahargaan anjeunna sanajan anjeun henteu satuju.

Kumaha bahaya nyaéta perjalanan? Tanya Dr Peter Tarlow! tina SaferTourism:

Dr. Peter Tarlow nyaéta Co-Pendiri the Jaringan Pariwisata Dunya, organisasi kaanggotaan global sareng ahli pariwisata di sektor publik sareng swasta di 127 nagara salaku anggota.

Kanggo inpormasi lengkep sareng kaanggotaan buka www.wtn.travel

Dr Tarlow ogé mingpin Wisata Aman, anu pakait sareng Grup TravelNews sareng teguh konsultasi. Langkung seueur ngeunaan www.safertourism.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dr Peter E. Tarlow

Dr. Peter E. Tarlow mangrupikeun juru bicara sareng ahli anu terkenal di dunya anu ngahususkeun kana pangaruh kajahatan sareng térorisme dina industri pariwisata, acara sareng manajemen résiko pariwisata, sareng pariwisata sareng pangwangunan ékonomi. Ti saprak 1990, Tarlow parantos ngabantosan komunitas pariwisata ku masalah sapertos kaamanan perjalanan sareng kaamanan, pamekaran ékonomi, pamasaran kréatip, sareng pamikiran kréatip.

Salaku panulis anu kawéntar dina bidang kaamanan pariwisata, Tarlow mangrupikeun panulis pikeun sababaraha buku ngeunaan kaamanan pariwisata, sareng nyebarkeun seueur tulisan panilitian anu akademik sareng terapan ngeunaan masalah kaamanan kalebet tulisan anu diterbitkeun dina The Futurist, Jurnal Panalitian Perjalanan sareng Manajemén Kaamanan. Rupa-rupa tulisan profesional sareng ilmiah ti Tarlow kalebet tulisan ngeunaan mata pelajaran sapertos: "wisata gelap", tiori térorisme, sareng pangwangunan ékonomi ngalangkungan pariwisata, agama sareng térorisme sareng wisata pelayaran. Tarlow ogé nyerat sareng nyebarkeun buletin pariwisata online turis Tidbits Pariwisata anu dibaca ku rébuan wisatawan tur ahli perjalanan di sakumna dunya dina édisi basa Inggris, Spanyol, sareng Portugis na.

https://safertourism.com/

Leave a Comment

1 Comment