24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
wartos Ngawangun deui Balanja Warta Breaking Thailand piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Thailand, Pariwisata, sareng Zona Beureum Gelap: Sanés berita anu saé

Zona COVID di Thailand nambihan Zona Beureum Gelap

Thailand henteu siap ngabagéakeun wisatawan kapan waé. Kalayan variét Delta ngembang, Karajaan ngonci langkung seueur propinsi - sareng ieu tiasa salami sabulan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pamaréntah Thailand parantos ngalegaan langkah-langkah penguncian sareng kurfew salami dua minggu deui dimimitian dinten Salasa sareng 16 propinsi langkung seueur kana daptar "zona kontrol beureum atanapi maksimum sareng ketat", daérah anu paling parah katarajang pandemi Covid-19.
  2. Pusat Administrasi Situasi Covid-19 (CCSA) maréntahkeun larangan waktos ti 9 wengi – 4 énjing sareng tindakan ketat sanésna bakal ditumpukeun di Bangkok sareng 28 propinsi sanés di Thailand salami dua minggu dimimitian énjing.
  3. CCSA diarepkeun pikeun ngaevaluasi kaayaan pandemi deui dina 18 Agustus. Éta sigana panyambung lockdown anu sanés dugi ka akhir bulan ieu tiasa diarepkeun.

Nanging CCSA ngaleungitkeun larangan pikeun réstoran sareng réstoran di mall di zona beureum poék, ngamungkinkeun aranjeunna ngical katuangan ngalangkungan pangiriman nganggo platform online.

Watesan anu aya di zona beureum poék bakal tetep aya, kalebet curbs dina perjalanan antar propinsi.

Saha waé anu badé lebet kana zona beureum poék kedah ngagaduhan alesan anu pas sareng bakal diayak saatos lebet.

Henteu langkung ti 5 jalmi diidinan pendak.

Pusat balanja, department store, sareng pusat perbelanjaan komunitas ditutup kecuali supermarket, apoték, sareng stasiun vaksinasi Teu aya jasa angkutan umum anu sayogi ti 9 sonten–4 sonten. Kapasitas dina angkutan umum diwatesan dugi ka 50%

Jalma-jalma di propinsi zona beureum poék didesek digawé ti bumi.

Ukuran curfew sareng lockdown parantos dilaksanakeun di Greater Bangkok - Nonthaburi, Samut Prakan, Samut Sakhon, Pathum Thani sareng Nakhon Pathom, ogé opat propinsi perbatasan kidul Pattani, Yala, Narathiwat sareng Songkhla ti saprak 12 Juli.

Chon Buri, Chachoengsao, sareng Ayutthaya dilebetkeun kana daptar dina 20 Juli. Ukuran ayeuna bakal kadaluarsa dina Senén.

CCSA kamari nambihan 16 propinsi langkung kana daptar zona beureum poék - Ang Thong, Nakhon Nayok, Nakhon Ratchasima, Kanchanaburi, Lop Buri, Phetchabun, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Prachin Buri, Ratchaburi, Rayong, Samut Songkhram, Saraburi, Sing Buri , Suphan Buri, sareng Tak.

Éta kauninga yén tingkat inféksi di Bangkok nunjukkeun tanda-tanda kalem, nyatakeun 39% inféksi sacara nasional sedengkeun tingkat inféksi di propinsi sanésna naék kusabab varian Delta.

Pamaréntah Thailand koordinasi impor vaksin Sputnik Rusia pikeun nyayogikeun vaksinasi pikeun padamel garis payun.

Ahli kaséhatan sapuk tingkat inféksi tinggi di Thailand sigana bakal neraskeun salami dua bulan ka payun.

Thaniwan Kulmongkol, présidén Asosiasi Rumah Makan Thailand, ngabagéakeun kaputusan CCSA pikeun ngijinkeun réstoran di mal pikeun ngajual katuangan online.

Nagara ieu ngadaptarkeun 18,027 kasus anyar sareng 133 pupusna Covid-19 anyar dina 24 jam terakhir.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment