24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab Rwanda Ngabobol Warta piknik kandaraan News Kawat Wisata

Qatar Airways sareng RwandAir ngumumkeun Pasatujuan Interline

Qatar Airways sareng RwandAir ngumumkeun Pasatujuan Interline
Qatar Airways sareng RwandAir ngumumkeun Pasatujuan Interline
Ditulis ku Harry Johnson

Afrika mangrupikeun pasar anu penting pisan pikeun Qatar Airways sareng kerjasama anu terakhir ieu bakalan ngabantosan pamulihan perjalanan udara internasional sareng nawiskeun konéktipitas anu teu aya tandinganna sareng ti sababaraha tujuan Afrika anu énggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Mitra bakal ngamanfaatkeun jaringan global Qatar Airways '.
  • Aksés Qatar Airways ka tujuan Afrika bakal ningkat.
  • Perjanjian bakal ngahijikeun Qatar Airways sareng kauntungan program kasatiaan RwandAir.

Qatar Airways panumpang bakal tiasa ngajajah bahkan langkung ti Afrika saatos kerjasama anyarna sareng pamawa bendera Rwanda, RwandAir ngalangkungan hubs na di Doha sareng Kigali.

Qatar Airways sareng RwandAir ngumumkeun Pasatujuan Interline

Salaku bagian tina kemitraan strategis, perjanjian interline anu éksténsif bakal masihan aksés konsumén pikeun jaringan duanana maskapai, nyayogikeun pangalaman perjalanan anu lancar sareng layanan palanggan anu ditingkatkeun kalebet dina program flyers anu sering.

Palanggan tiasa milih sareng milih langkung ti 160 tujuan dina jaringan gabungan duanana maskapai, anu sambung sampurna ngalangkungan hub asal Doha sareng Kigali.

Koperasi terakhir ieu janten panas tina pengumuman mitra kasatiaan maskapai anyar, masihan RwandAir Impian Mil sareng Qatar Airways Anggota kasatiaan Klub Privilege, aksés kana tujuan séwang-séwangan kalayan kasempetan pikeun 'kéngingkeun sareng ngabakar' poin dina jaringan rute bulak balik na.

Anu Mulia Mr. Akbar Al-Baker, Chief Executive Group Qatar Airways nyarios: "Kemitraan ieu nyatakeun komitmen urang pikeun masihan tujuan anu paling lega pikeun tujuan, bari nyayogikeun pangalaman perjalanan anu lancar sareng kualitas luhur, anu tujuanana duanana Qatar Airways sareng RwandAir.

"Afrika mangrupikeun pasar anu penting pisan pikeun urang sareng kerjasama anu terakhir ieu bakal ngabantosan pamulihan perjalanan udara internasional sareng nawiskeun konéktipitas anu teu aya tandinganna sareng ti sababaraha tujuan Afrika anu anyar."

Yvonne Makolo, CEO RwandAir, nyarios: "Kami leres-leres gumbira pikeun muka langkung seueur dunya ka konsumén urang ku perjanjian antar nagara anyar sareng Qatar Airways.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment