Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

USA Resmi Ngagaduhan Hotel Lima-Bintang Paling Mahal Di Dunya

USA Resmi Ngagaduhan Hotel Lima-Bintang Paling Mahal Di Dunya
USA Resmi Ngagaduhan Hotel Lima-Bintang Paling Mahal Di Dunya
Ditulis ku Harry Johnson

Ngan ukur $ 47 per wengi, ari bintang lima di kota Chennai di India mangrupikeun daptar anu langkung saé 14 kali langkung mirah tibatan Los Angeles, anu kaluar salaku kota anu paling mahal di dunya $ 675 per wengi. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nuju daptar anu paling mahal, Los Angeles bakal ngarugikeun anjeun $ 675 per wengi anu rata-rata.
  • Paris kaluar salaku anu kadua paling mahal.
  • Seueur anu bakal kaget ningali yén méwah di Orlando hargana langkung mahal tibatan Honolulu.

Panilitian anyar ngungkabkeun kota anu paling murah, sareng paling mahal di dunya pikeun cicing méwah bintang lima - kalayan harga sakedik $ 47. 

USA Resmi Ngagaduhan Hotel Lima-Bintang Paling Mahal Di Dunya

Panilitian dianalisis biaya rata-rata tetep méwah bintang lima di langkung ti 100 nagara di sakumna dunya, kalayan tetep sapeuting rata-rata $ 236.

Kota-kota anu paling mahal di dunya pikeun cicing hotél bintang lima: 

pangkatKota, NagaraHarga rata-rata sapeuting sapeuting
1Los Angeles, AS$675.84
2Paris, Perancis$664.53
3Orlando, AS$663.11
4Honolulu, AS$585.35
5Roma, Italia$558.49
6Venice, Italia$518.90
7Florence, Italia$493.45
8Rajana, AS$477.89
9Milan, Italia$473.65
10Toronto, Kanada$472.24
  • Nuju daptar anu paling mahal, Los Angeles bakal ngarugikeun anjeun $ 675 per wengi rata-rata rata-rata, anu hargana langkung ti dua kali harga rata-rata global $ 236. 
  • Paris kaluar salaku anu kadua paling mahal, nuturkeun LA dina $ 664 sareng Orlando sumping di tempat katilu dina $ 663. 
  • Seueur anu bakal kaget ningali yén méwah di Orlando hargana langkung mahal tibatan Honolulu, Hawaii anu sumping di tempat kaopat $ 585 per wengi. 
  • New York City mangrupikeun tujuan luhur Amérika Serikat pikeun daptar kota anu ngagaduhan hotél bintang paling seueur kalayan langkung 8% hotél na nawiskeun méwah 5-bintang. 

Kota anu pang murahna sadunya pikeun cicing hotél bintang lima:

pangkat parasaanHarga rata-rata sapeuting sapeuting 
1Purwakarta, Indonesia $47
2Johor Bahru, Malaysia $57
2Bangalore, India$57
4Agra, India $58
5Kolkata, India $69
5Deli Anyar, India $69
7Sukabumi, Indonesia $72
8Jaipur, India $78
9Phuket, Thailand$79
9Cebu, Pilipina $79
  • Ngan ukur $ 47 per wengi, ari bintang lima di kota Chennai di India mangrupikeun daptar anu langkung saé 14x langkung mirah tibatan Los Angeles, anu kaluar salaku kota anu paling mahal di dunya $ 675 per wengi. 
  • Di tempat kadua, Johor Bahru di Malaysia sareng Bangalore di India nawiskeun pamondokan méwah ngan ukur $ 57. 
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Hatur nuhun pikeun postingan anu saé pisan. Kuring miharep anjeun teraskeun sareng topik sapertos kitu. Kuring miharep anjeun sukses. hatur nuhun

    [url = HTTPS: //chat4u1.com/] درد ر / / /

    [url = https: //bnotah.com/] شات بنوتة [/ url]

    [url = https: //npchse.net/ ”] شا ر / / /

    [url = https: //iraqeachat.com/ ”] شات بغداديات [/ url]

    [url = https: //iraqeachat.com/ ”] شات عراقيات [/ url]

    [url = https: //p3dcoin.com/ ”] شات عراق [/ url]

    [url = https: //aranice.com/ ”] دردشة عراقية [/ url]

    [url = https: //iraqeachat.com/ ”] شات عراقنا [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/] شات عراقي [/ url]

    [url = https: //i2m3.com/ ”] شات ذهب [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] شات العراق [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] شات صوتي [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] شات ذهب [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] شات تاج عراقنا [/ url]

    [url = https: //bnotah.com/ ”] شات بنوتة قلبي [/ url]

    [url = https: //www.iiraqia.com/ ”] شات صبايا العراق [/ url]

    [url = https: //www.iiraqia.com/ ”] شات صبايا بغداد [/ url]

    [url = HTTPS: //sh-irq.online/ ”] شا م / /

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] شات عراقنا [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/] شات عراق [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/] در / / / / / /

    [url = HTTPS: //www.cinequo.com/] شا م [[/ /

    [url = https: //batrh.com/] شات بعثرة [/ url]

    [url = https: //menb3.net/] شات تجمعنا [/ url]

    [url = https: //bnotah.com/] شات بغداد [/ url]