Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta Pariwisata luar angkasa teknologi piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Rusia pikeun Nambahkeun Modél Wisata ka Stasion Angkasa Salajengna

Rusia pikeun nambihan modul wisata ka stasion luar angkasa na salajengna
Kapala Perusahaan Luar Negeri Rusia (Roscosmos) Dmitry Rogozin
Ditulis ku Harry Johnson

Roscosmos moal kalibet dina penerbangan suborbital, saur pejabat luar angkasa Rusia, tapi agénsi luar angkasa Rusia bakal kalibet dina ngembangkeun pariwisata luar angkasa salaku bagian tina program anu diidinan orbit.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kawajiban Rusia pikeun ilubiung dina program ISS réngsé dina akhir taun 2025.
  • Dina April, 2021, Prsident Rusia nyatujuan rencana pikeun Stasion Layanan Orbital Rusia anyar.
  • Kapala luar angkasa Rusia nyarankeun nyiptakeun modul stasiun luar angkasa anu misah pikeun wisatawan.

Pejabat agénsi luar angkasa Rusia parantos ngusulkeun ngawangun modul khusus pikeun turis di Stasion Layanan Orbital Rusia anu diusulkeun (ROSS), gaganti anu dibiayaan Moskow pikeun Stasion Angkasa Internasional (ISS) anu parantos sepuh.

Rusia pikeun nambihan modul wisata ka stasion luar angkasa na salajengna

Numutkeun ka kapala Rusia State Space Corporation (Roscosmos) Dmitry Rogozin, Déwan Ilmiah sareng Téknik Roscosmos ngabahas nyiptakeun ROSS dina rapat na dina 31 Juli.

"Kuring nyarankeun yén proyék éta kedah kalebet nyiptakeun modul anu misah pikeun anu datang," saur kapala Roscosmos.

Kalayan kawajiban Rusia pikeun ilubiung dina program ISS parantos réngsé di 2025, parantos lami aya spekulasi ngeunaan masa depan hiji-hijina stasiun luar angkasa anu planét.

Roscosmos moal kalibet dina penerbangan suborbital, saur pejabat luar angkasa Rusia, tapi agénsi luar angkasa Rusia bakal kalibet dina ngembangkeun pariwisata luar angkasa salaku bagian tina program anu diidinan orbit.

Dina bulan April, 2021, Présidén Rusia Vladimir Putin nyatujuan rencana pikeun Stasion Jasa Orbital Rusia anyar, nandatanganan proposal pikeun stasiun luar angkasa kalayan tilu dugi ka tujuh modul.

Upami putusan dilakukeun pikeun nyertakeun bagean murni pikeun wisatawan, éta bakal neraskeun tradisi partisipasi Rusia dina wisata luar angkasa. Dina 2001, insinyur Amérika Dennis Tito janten wisata luar angkasa anu mimiti anu ngabiayaan perjalananna sorangan ka luar angkasa, dugi ka rokét Rusia Soyuz TM-32.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment