24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hong Kong Ngarobih Warta wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Cathay Pacific Airways Balik deui ka Bandara Internasional Pittsburgh

Cathay Pacific Airways Balik deui ka Bandara Internasional Pittsburgh
Cathay Pacific Airways Balik deui ka Bandara Internasional Pittsburgh
Ditulis ku Harry Johnson

Dina usaha ngenalkeun kapasitas kargo tambahan dimana dimungkinkeun sareng ngabantosan ranté suplai global, pesawat Cathay Pacific ngonfigurasikeun pesawat Boeing 777-300ER kanggo neraskeun paménta pengiriman barang anu ningkat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Maskapai internasional pang anyarna pikeun ngamangpaatkeun kagancangan kargo PIT.
  • Pamawa anu aya di Hong Kong bakal ngalayanan Bandara Internasional Pittsburgh dugi ka akhir taun.
  • Pesawat bakal sumping dina Senén sareng Jumaah sareng angkat énjingna.

Operasi kargo di Bandara Internasional Pittsburgh (PIT) bakal kéngingkeun dorongan anu sanés ku mulangna dua kali penerbangan mingguan ti Katay Pasifik Airways.

Cathay Pacific Airways Balik deui ka Bandara Internasional Pittsburgh

Cathay Pacific ngamimitian jasa dina 2 Agustus 2021, sareng pesawat panumpang Boeing 777-300ER na anu parantos dirobih kanggo kargo, sareng rencana ngawula PIT dugi ka akhir taun. Pesawat bakal sumping dinten Senén sareng Jumaah sareng angkat énjingna. Kargo dina kapal udara pikeun industri garmen.

Pesawat bakal ngamimitian penerbanganna ti Hanoi, Vietnam, mampir di Terminal Kargo Cathay Pacific di Bandara Internasional Hong Kong sateuacan ngapungkeun teu lirén ka PIT. Cathay Pasipik mimitina ngamimitian jasa kargo ka PIT dina bulan Séptember 2020 sareng 20 hiber.

Kamampuh PIT pikeun gancang ngabongkar kargo sareng nyandak kana truk pikeun kiriman mangrupikeun salah sahiji alesan Cathay Pasipik sareng mitra angkut barang Unique Logistics milih balik pikeun usaha kargo pang anyarna.

"Lokasi geografis Pittsburgh International Airport, dukungan komunitas, sareng efisiensi operasional nyayogikeun lingkungan anu ideal pikeun urang pikeun ngoperasikeun jasa ti Vietnam sareng Cathay Pacific ka daérah Pittsburgh," saur Marc Schlossberg, Wakil Présidén Eksekutif Logistik Unik. "Logistik Unik dikontrak pikeun ngaoperasikeun sakitar 120 penerbangan sapertos kitu sareng sababaraha maskapai ti Asia kana PIT sareng bandara-bandara sanésna di Amérika Serikat pikeun sésana 2021, nambihan kapasitas muatan udara anu berharga pikeun importir AS."

"Penerbangan tambahan tiasa ditambihan ka PIT nalika skala operasi," tambah Schlossberg.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment