24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Karibia Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Naon Anyar di Bahama dina bulan Agustus

The Islands Of The Bahamas ngumumkeun protokol perjalanan sareng entri anu diénggalan
Bahama

Kalayan usum balik ka sakola sakitar juru, waktosna waktosna dina waktos pakansi - sareng tempat anu langkung saé pikeun nikmati tibatan di Bahama? Nangkeup waktos pulau sareng keusik diantawis jempol sareng resor sadaya-anyar, pilihan penerbangan tambang murah sareng seueur tawaran panas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Frontier Airlines ngumumkeun rute mingguan anyar ka Nassau ti Bandara Internasional Orlando dimimitian 2 Nopémber 2021.
  2. Crystal Cruises ayeuna nawiskeun pelayaran méwah Bahamas Escapes, kalayan tilu palabuan.
  3. Margaritaville Hotels & Resorts ngadamel percanten sareng upacara motong pita di kota anu suksés pikeun 300 kamar anyar Margaritaville Beach Resort Nassau.

wartos 

Dave Stewart Nyandak Cinta Balik Ka Bahama - Musisi anu meunang Grammy Award Dave Stewart of the Eurythmics ngaluarkeun lagu anyar, "Asih urang Deui, "Nampilkeun vokal haneut ti seniman Bahamian Dayonna. Susunan éta bakal ngabantosan ngumpulkeun dana pikeun ngadukung proyék pamuda sareng lingkungan, dikokolakeun ku organisasi Briland Aid sareng Bahamas National Trust masing-masing.

Margaritaville Beach Resort Nassau ngabagéakeun Liburan - Margaritaville Hotels & Resorts ngadamel percikan sareng upacara motong pita di kota anu suksés pikeun 300 kamar anu énggal Margaritaville Beach Resort Nassau, kumplit sareng 11 pilihan makan anu béda sareng waterpark di tempat. 

Maskapai Frontier Nambihan Deui Deui Pikeun Penerbangan Henteu Henteu Ngeureunkeun ka Nassau - demarkasi Airlines ngumumkeun rute mingguan anyar ka Nassau ti Bandara Internasional Orlando dimimitian tanggal 2 Nopémber 2021. Reservasi ayeuna sayogi kalayan ongkosna sakurang $ 69.

Crystal Cruises Crystal Serenity Nawarkeun Pilihan Babak-Trip Katilu - Crystal Cruises ayeuna nawiskeun Méwah Bahamas Escapes lalayaran, kalayan tilu palabuan kapal laut: Nassau dinten Sabtu, Bimini dinten Minggu sareng Rajana dina dinten Senén.

Wisata Star Sawit ngumumkeun Perjalanan Henteu Ngeureunkeun pikeun Wisatawan Basisir Wétan - Wisata Star Sawit dijadwalkeun pikeun ngaluncurkeun jasa non-stop anyar ti kota-kota utama Amérika Serikat kalebet Jacksonville, Nashville sareng Raleigh dimimitian Nopémber 2021. Pemesanan bakal sayogi engké usum panas ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment