Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Blossom Hotel Houston Atur pikeun Debut di Akhir Usum Panas

Blossom Hotél Houston

Blossom Hotel Houston, sipat méwah pang anyarna anu ditepikeun ku Blossom Holding Group anu diakui sacara internasional, badé dibuka panto na engké usum panas ayeuna. Lokasina di 7118 Bertner Avenue sareng tatangga The Texas Medical Center, hotél méwah ngarepkeun ngenalkeun komunitas Houston sareng masarakat anu langkung ageung pikeun fasilitas kelas dunya, tempat makan anu saé, sareng ruang acara di tempat pikeun mawa pariwisata sareng bisnis ka kota.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hiji-hijina hotél méwah anu caket di Pusat Médis Texas bakal nawiskeun tempat pamanggihan sareng pembaharuan pikeun palancong sareng komunitas lokal.
  2. Blossom Hotel Houston nyayogikeun langkung ti 150 padamelan pikeun padumuk lokal.
  3. Tim Hotel Blossom nunjukkeun komitmenna pikeun masarakat nalika badai usum ngarusak taun ayeuna, ngalereskeun pipa anu ditabuk sareng ngabantosan sahenteuna 120 kulawarga kalayan béa pinuh.

"Sanaos 18 bulan kapengker nangtang, kami di Blossom Hotel Houston anu mantep dina dédikasi pikeun nyegerkeun ékonomi lokal sareng ngagaduhan pangaruh anu positip ka masarakat salaku hiji masarakat," saur Pete Shim, umum manajer Blossom Hotel Houston. "Kami prioritas nyayogikeun padamelan pikeun warga satempat kalayan langkung ti 150 padamelan sareng nawiskeun tempat anyar pikeun warga lokal pikeun ngiringan sareng ngarayakeun sareng jalma anu dipikacinta."

Blossom Hotel Houston nembé nunjukkeun komitmenna pikeun masarakat lokal nalika badai usum ngarusak mimiti taun ieu. Tim hotél, dipimpin ku pamilik Charlie Wang, ngabantosan pagawé sareng anggota komunitas ku ngamangpaatkeun perusahaan konstruksi Wang pikeun ngalereskeun pipa rusak, ngabantosan sahenteuna 120 kulawarga kalayan biaya lengkep ditutupan ku Wang. Éta sumanget komunitas bakal ngalaksanakeun di payun sareng rencana pikeun ngeuyeuban Houston ku cara nyayogikeun sababaraha sumbangan amal sareng sosial.

Blossom Hotel Houston bakal ngabantosan tamu mendakan naon anu ngajantenkeun Houston tempat anu leres-leres istiméwa sareng unik pikeun didatangan. Ti lokasi pusatna caket Stadion NRG, kabupaten musium anu populér, tujuan balanja, tempat makan sareng hiburan, hotél anu anyar bakal ngabagéakeun tamu pikeun mendakan tempat-tempat menarik di sakuriling na ogé memperpanjang sareng nyegerkeun tempat kalayan fasilitas méwah, silaturahmi kelas dunya, sareng anu saé tuangeun. Éta ogé hiji-hijina hotél butik méwah anu caket di pusat médis panggedéna di dunya, nawiskeun sémah pangalaman silaturahmi luhur nalika ngahadiran janji sareng prosedur.

Salaku unggeuk ka moniker Houston salaku Space City, hotél nampilkeun desain anu diinspirasi ku bulan kalayan gaya minimalis, palet warna sareng sérén anu tenang anu tiasa dipendakan di panjuru bumi. Ruang rapat hotél ogé ngagaduhan nami anu diinspirasi ku lunar anu nuduhkeun hubungan perusahaan sareng sajarah aerospace lokal sareng banding internasionalna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment