24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Seychelles sareng Shanghai Changfeng Samudra Dunya Babarengan Ngaluncurkeun Kampanye Panas "Di Sakumna Dunya"

Seychelles Sakuliling Kampanye Musim Panas Dunya

Pariwisata Seychelles sasarengan sareng Shanghai Changfeng Samudra Dunya (tempat anu saé tingkat AAAA nasional sareng tempatna di taman Changfeng di kota Shanghai.), Cabangna raksasa hiburan internasional "Merlin Entertainment" (perusahaan taman téma kadua pangageungna ), sacara resmi ngaluncurkeun kampanye "Di Seluruh Dunya" usum panas libur sareng kolaborasi sareng "The Octonauts Travels the World" (program Barudak Inggris Anu Kawéntar). Datang, khususna kulawarga sareng murangkalih diulem pikeun nganjang sareng ngalaman kampanye "Di Sakumna Dunya" pikeun ngajajah sagara dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sejarah panjang Seychelles ngeunaan upaya panangtayungan lingkungan anu teras-terasan sareng pariwisata berkelanjutan, nyiptakeun tujuan pariwisata konci pikeun poténsial anu bakal datang.
  2. Kampanye liburan usum panas "Sakumna dunya" diresmikeun ku paméran Pariwisata Seychelles.
  3. Kampanye liburan usum panas bakal ngajalankeun sapanjang liburan usum panas di bulan Juli sareng Agustus 2021.

Pariwisata Seychelles henteu ngan ukur ngamangpaatkeun kerjasama ieu pikeun terus ningkatkeun kasadaran sareng popularitas Seychelles salaku tujuan di antara para poténsial anu ngumbara, tapi ogé ngabagi kanyaho ngeunaan kahirupan laut Seychelles, lingkungan alamiah, adat istiadat lokal, sareng fokus kana konsép wisata sustainable.

"Ieu janten titik balik nalika konsumen langkung fokus kana panangtayungan lingkungan sareng pangalaman anu dipuseurkeun kana alam kusabab pandemi COVID-19. Seychelles'Sejarah panjang upaya perlindungan lingkungan anu teras-terasan sareng pariwisata berkelanjutan, nyiptakeun tujuan wisata penting pikeun poténsial anu bakal datang nalika dunya lalaunan ngamimitian muka parobihan anu anyar dina paménta konsumén ", saur Mr. Jean-Luc Lai-Lam, Diréktur Cina .

Kampanye liburan usum panas "Sakumna dunya" diresmikeun ku paméran Pariwisata Seychelles anu lumangsung 2 minggu. Ngaliwatan pidéo, gambar, sareng interaksi anu sanés (mis. Kids tiasa diajar ngeunaan kahirupan laut anu béda di sagara Seychelles sareng dipasihan kartu kanggo dicét), anu datang (khususna kulawarga sareng murangkalih) tiasa ngalaman, sareng diajar langkung seueur ngeunaan Seychelles, sareng alamna lingkungan, kahirupan laut sareng konsép wisata sustainable.

Kampanye liburan usum panas "Sakitar Dunya" bakal ngajalankeun sapanjang liburan usum panas di bulan Juli sareng Agustus 2021, dimana Singapura, Inggris sareng Fiji masing-masing bakal silih giliran Seychelles ngayakeun paméran nyalira masing-masing 2 minggu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment