24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Karibia Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Bahama Ngawangun Kasempetan Penerbangan Umum dina 2021 EAA AirVenture Oshkosh Show

VIP Helicopter Tour - EAA Executives nyayogikeun eksekutif Bahama Menteri Pariwisata & Penerbangan sareng wisata helikopter di lapangan EAA AirVenture Oshkosh, pikeun ningali pandangan manuk tina rébuan pesawat sareng tamu anu hadir dina 'Greatest Aviation Show' di dunya. Gambar kénca ka katuhu nyaéta: Reginald Saunders, Sekretaris permanén sareng Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Diréktur Jéndral. Poto kahadean tina BMOTA.

"Pejabat ti Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas (BMOTA) aktip ngudag kasempetan bisnis énggal pikeun tujuan nalika dina 2021 Experimental Aircraft Association (EAA) AirVenture Oshkosh Show di Wisconsin," saur Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Diréktur Jéndral, BMOTA.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tim Menteri Pariwisata Bahama patepung sareng mitra industri penerbangan utama sareng média.
  2. Seueur anu nganjang ka stan Bahama ngagaduhan patarosan ti pilot anu ngiringan dina seminar Flying to The Bahamas harian anu dirancang pikeun aranjeunna.
  3. Program gabungan pikeun ngamajukeun sareng ningkatkeun profil Bahama dina pasaran bakal kalebet ékspansi komunikasi digital sareng aksés manajemén aset.

"Salaku tambahan kana tingkat luhur minat anu ditingalikeun ku jalma anu hoyong nganjang ka Bahama di stan kami, kami nampi seueur patarosan ti pilot anu parantos hadir dina seminar Flying to The Bahamas harian urang, anu khusus dirancang pikeun aranjeunna, sareng anu angarencanakeun ngapung ka Bahama. "


VIP Helicopter Tour - EAA Executives nyayogikeun eksekutif Bahama Menteri Pariwisata & Penerbangan sareng wisata helikopter di lapangan EAA AirVenture Oshkosh, pikeun ningali pandangan manuk tina rébuan pesawat sareng tamu anu hadir dina 'Greatest Aviation Show' di dunya. Gambar kénca ka katuhu nyaéta: Reginald Saunders, Sekretaris permanén sareng Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Diréktur Jéndral. Poto kahadean tina BMOTA.

"Opat dinten kana acara tujuh dinten, kami parantos ngayakeun rapat hiji-hiji ka hiji anu produktip pisan sareng eksekutif industri konci sapertos Aircraft Owners Pilots Association (AOPA), dina program gabungan pikeun ngamajukeun sareng ningkatkeun profil The Bahama 'di pasar sareng kana 400,000 awak pilot-anggota na pikeun ningkatkeun langkung kadatangan tamu. Program ieu bakal kalebet inisiatif pamasaran babarengan, perluasan komunikasi digital, aksés manajemén aset, sareng anu sanés, "saurna.

"Kami moal tiasa nganggap enteng pentingna ayana urang dina platform sapertos Oshkosh atanapi nilai damel langsung, tatap muka sareng pamimpin AOPA, International Federal Partnership (IFP), EAA, Operator Berbasis Tetep sareng Duta Bahama Flying Ambassadors urang. Hubungan ieu parantos ngabantosan ngadorong Bahama kana posisi paling luhur, salaku pamimpin Umum Aviation di Karibia, "Thompson negeskeun deui. 

"Ngan sapertos platform ieu nyayogikeun kami kasempetan unik pikeun kamekaran, éta ogé ngingetkeun urang pikeun ngupingkeun heula, tina naon waé masalah atanapi kaayaan poténsial anu dialaman ku pilot ieu anu tiasa ngahambat kaputusanana pikeun nganjang ka tujuan anu saé."

Momen Circle Pinuh - Duta Besar Bahama Flying Anyar, Steveo Kinevo, pilot terkenal sareng média influencer anu VLOG sadayana penerbangan Bahama na dina YouTube ka jutaan pemirsa, dieureunkeun ku stan The Bahama 'di Oshkosh. Dina 2018, Steveo kapendak nalika di Oshkosh sareng dilantik salaku Duta Besar Bahama ku Mr. Thompson, anu bakal ngirangan jabatan dina 27 Agustus 2021 saatos 43 taun di BMOTA. Ti kénca ka katuhu nyaéta: Greg Rolle, Sr. Director, Verticals and Aviation; Reginald Saunders, Sekretaris Permanén; Steveo sareng Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Diréktur Jéndral. Poto kahadean tina BMOTA.

"Dina acara ieu, kami mendakan yén teu cekap béja pikeun pilot ngeunaan panerapan biaya pengawasan kaamanan Otoritas Bandara Bahama anu ditagih ka pesawat pribadi sareng masing-masing jalma sumping sacara internasional. Nalika biaya naékkeun énggal-énggal ku $ 9 sareng parantos aya di Bahama salami mangtaun-taun, transparansi pangaturanna henteu saluyu, sareng panerapanana diberlakukeun kirang ti sabulan ka tukang. Maju, urang bakal ngusahakeun ngalereskeun kakurangan ieu sareng nyayogikeun béwara anu cukup pikeun pilot ieu, ngeunaan parobihan anu bakal datang, "saur Thompson.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment