Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi LGBTQ rapat wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK video

Didatangan Inggris Ayeuna sareng Anjeun Tiasa Gabung sareng CEO ETOA Tom Jenkins Gaduh "Tiis"

Belfast janten host dina acara perdagangan perjalanan global VisitBritain's 2020
Nganjang ka Britania

Jaringan Pariwisata Dunya dinten ayeuna ngayakeun Q&A sareng Wakil Présidén Eksekutif Inggris Visit Gavin Landry sareng Tom Jenkins, CEO ETOA. Tilas Sékretaris Jéndral UNWTO Dr. Taleb Rifai sareng salah saurang pendiri sareng ahli kaamanan Dr. Peter Tarlow ngagabung sareng dua moderator, sedengkeun Pupuhu WTN Juergen Steinmetz janten co-host sareng Blanca.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kalayan larangan di Inggris, kahirupan normal panginten masih dina jeda, tapi éta henteu hartosna anjeun henteu tiasa ngajajah padesaan éndah Inggris, ngumbara di sisi pasir Inggris, sareng mendakan tengara bersejarah Inggris sakali deui.
  2. Jeda ieu pikeun ngajajah Inggris parantos robih dinten ayeuna pikeun anu datang ti Amérika Serikat sareng kaseueuran nagara Éropa.
  3. Tom Jenkins, CEO di Asosiasi Pariwisata Éropa (ETOA), ngagabung sareng Q&A dinten ayeuna sasarengan sareng Gavin Landry, Wakil Présidén Eksekutif, The America, pikeun Didatangan Britania.

Gavin ngagabung ti Kantor New York na, nalika Tom aya di Newcastle, Inggris, dina jalan ka pub Inggris tradisional.

Anjeunna ayeuna tiasa gabung deui ku réréncangan Amérika na.

Panumpang Amérika, sareng réncang EU na, anu divaksinasi pinuh atanapi tiasa nunjukkeun tés PCR, ayeuna diidinan nikmati seueur situs anu ditawarkeun ku Britain ka pangunjung na deui.

Dr. Peter Tarlow, ko-pendiri WTN, nyarios: "Ayeuna ayeuna waktosna nganjang ka Inggris. Éta moal acan rame, sareng sadayana parantos siap sareng gumbira pendak sareng anjeun - anu datang - deui. ”

Dengekeun Q&A sajam dinten ayeuna ngeunaan naon anu tiasa sareng naon anu henteu acan tiasa disponsoran Produk elit jeung Profil ti Bermuda.

Ngalayang ka Inggris ti nagara-nagara di panjuru dunya gampang ku London Heathrow bandara panggedéna di Éropa sareng nyambung ogé ka London tengah. Bandara internasional konci sanésna di Inggris kalebet London's Gatwick, Stansted, sareng Luton; di kalér Inggris - Manchester jeung Newcastle; di kulon Inggris - Birmingham; di Wales - Cardiff; di Skotlandia - Glasgow jeung Edinburgh; sareng di Irlandia Kalér - Belfast.

Situs wéb Visit Britain nyatakeun: Pub tradisional sareng bumi mewah urang ngarepkeun pikeun masihan anjeun wilujeng sumping Inggris nalika kami sadayana tiasa ngumbara deui, sareng samentawis éta, anjeun masih tiasa ngagali warisan urang, ngagumbirakeun budaya urang, sareng ngali kana tuangeun kadaharan urang ti kajauhan. Pariksa tulisan kami anu pangénggalna atanapi angkat kana saluran sosial kami pikeun langkung seueur tip sareng hal-hal sepele - éta sadayana anu anjeun kedah bayangkeun rasa anu sajati ti Inggris.

Pupuhu WTN Juergen Steinmetz nyarios yén henteu kantos waktos anu langkung saé kanggo pendak sacara langsung, janten pamilon dinten ieu sapuk kanggo pendak dina W anu badépasar Wisata orld di London (31 Oktober- 1 November) dituturkeun ku acara dagang IMEX America MICE di Las Vegas (9-11 Nopémber).

Langkung seueur ngeunaan Jaringan Pariwisata Dunya sareng kumaha gabung sareng jaringan global ieu di 128 nagara tiasa dipendakan di www.wtn.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment