24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pamaréntah wartos jelema Lalampahan Rail tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

COVID Prank Di Moskow Subway Lands Blogger Pidéo Di panjara Rusia

COVID Prank Di Moskow Subway Lands Blogger Pidéo Di panjara Rusia
COVID Prank Di Moskow Subway Lands Blogger Pidéo Di panjara Rusia
Ditulis ku Harry Johnson

Pejabat penegak hukum nyatakeun yén Dzhabarov ngahaja "memprovokasi panik" dina sistem transit, dina waktos berita ngeunaan panyebaran COVID-19 di Cina sareng tempat sanésna mimiti pencét berita utama sareng parna sareng gejala panyakit teu pati dipikaterang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Prank gagabah nyababkeun metro Moskow disada alarem.
  • Karomat Dzhaborov katelah kaliru kusabab hooliganism.
  • Blogger pidéo dihukum 28 bulan ka tukang.

Pengadilan Rusia ngahukum saurang blogger video Tajik anu skandal pikeun 2 taun sareng 4 bulan panjara saatos prank kasar Kereta bawah tanah Moskow dina Pébruari taun ka tukang taun, nalika anjeunna pura-pura "katépaan parah" ku coronavirus sareng pingsan dina lantai mobil subway, nyababkeun sasama panumpang disada alarm.

COVID Prank Di Moskow Subway Lands Blogger Pidéo Di panjara Rusia

Karomat Dzhaborov dituduh kaliru kana hooliganisme ku hakim di ibukota Rusia dinten Senén kusabab prank, anu dipilem ku réréncanganna nalika pikasieuneun virus anu nembé nembé mimiti. Stanislav Melikhov sareng Artur Isachenko, anu sareng anjeunna wanoh, duanana dibéré hukuman dua taun ditunda.

Dina pidéo éta, diterbitkeun dina kanal Instagram 'Kara Prank' na, Dzhaborov tiasa ditingali ngagoler dina gerbong metro anu dibungkus teras murag kana taneuh. Nalika palaku anu prihatin ngaléngkah pikeun ngabantosan anjeunna, anjeunna mimiti ngorotan sareng nangkep tikoro siga anu kaserang kejang. Batur dina klip éta teras ngagorowok "coronavirus," ngirim panumpang ngorondang jauh ti anjeunna.

Pulisi nahan prankster sababaraha dinten sanggeusna sareng, nalika muncul anjeunna parantos masihan alamat anu salah ka interogator, anjeunna ditahan di panjara nalika nuju sidang. Jaksa tadina milarian mantra panjara opat taun pikeun warga Tajik.

Pejabat penegak hukum nyatakeun yén Dzhabarov ngahaja "memprovokasi panik" dina sistem transit, dina waktos berita ngeunaan panyebaran COVID-19 di Cina sareng tempat sanésna mimiti pencét berita utama sareng parna sareng gejala panyakit teu pati dipikaterang. Wanoh, ngan ukur dua kasus virus parantos didokuméntasikeun di Rusia, tapi 6.21 juta jalma ti saprak sacara resmi diuji positip.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment