Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Rébuan terdampar nalika Airlines Udara Ngabatalkeun Ampir 300 pesawat

Rébuan terdampar nalika Airlines Udara Ngabatalkeun Ampir 300 pesawat
Rébuan terdampar nalika Airlines Udara Ngabatalkeun Ampir 300 pesawat
Ditulis ku Harry Johnson

American Airlines ogé ngabatalkeun langkung ti 500 hiber sareng 782 anu sanés ogé ditunda kusabab badai akhir minggu sareng "tantangan operasional."

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panumpang terdampar di bandara Fort Lauderdale, Miami, Houston sareng San Juan.
  • Spirit Airlines ngabolaykeun 261 hiber dinten ayeuna.
  • Spirit Airlines nyangsang 120 penerbangan dinten ayeuna.

Rébuan panumpang terdampar dinten ayeuna di bandara di Fort Lauderdale, Miami, Houston, sareng San Juan di Puerto Rico, saatos Maskapai Rohs dibatalkeun atanapi tunda ampir 300 hiber.

Rébuan terdampar nalika Airlines Udara Ngabatalkeun Ampir 300 pesawat

Numutkeun kana pernyataan maskapai, "sauntuyan cuaca sareng tantangan operasional" parantos nyababkeun gangguan perjalanan.

Panumpang ngalaporkeun jam ngantosan antrian pikeun ngabalikeun duit sareng pitulung layanan palanggan sanés di bandara. Sababaraha wisatawan anu terdampar kémping kaluar.

Association of Flight Attendants-CWA ngarilis pernyataan, nyatakeun yén "jadwal parobahan bulan langkung," sareng gangguan IT, sareng cuaca, panginten tiasa nyababkeun runtuhna operasional Spirit Airlines.

Operator AS berjuang pikeun ngajaga tingkat padamelan saatos COVID-19 ngasongkeun kauntungan.

Florida Airlines anu dumasarkeun Florida parantos ngabatalkeun 261 hiber sareng 120 hiber parantos nyangsang Senén dugi ka 2:30 siang AND.

Tétéla, Spirit Airlines jauh tina hiji-hijina maskapai anu bajoang kamari sareng ayeuna. 

American Airlines ogé ngabatalkeun langkung ti 500 hiber sareng 782 anu sanés ogé ditunda kusabab badai akhir minggu sareng "tantangan operasional."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment