Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Warta Breaking Thailand piknik

Kotak Pasir Phuket: Entong Ngagabungkeun Kami sareng Sisa Thailand

KP Ho nyarios kana KTT Pasir Pasir Phuket anu diayakeun di Laguna Phuket

Nyarios di Puncak Pasir Sanduk Phuket anu diayakeun di Laguna Phuket, Pupuhu Eksekutif Grup Pohon Banyan, KP Ho, nyauran para pembuat kebijakan di Éropa sareng sakumna dunya pikeun ngadukung Phuket salaku zona "héjo" anu misah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pamingpin pariwisata di KTT Pasir Pasir Phuket ngadesek pamaréntah Éropa pikeun mikawanoh status Phuket salaku tempat aman pikeun palancong internasional.
  2. Tujuan Sandbox "Green List" mangrupikeun naon anu bakal ngajalankeun pamulihan pariwisata global saur Pendiri Grup Banyan Tree KP Ho.
  3. Salami éta Kotak Pasir parantos teratur, sapertos anu aya di Phuket, éta kedah dipisahkeun sareng nagara sanésna.

Nalika Bangkok gaduh angka inféksi COVID-19 anu ningkat, KP Ho, parantos ngawartosan utusan Éropa, maskapai, pejabat senior, sareng pamimpin bisnis, yén pikeun Phuket Sandbox hasil, kedah pisan Phuket dipasihan status tujuan "héjo".

Phuket berpotensi mingpin pamulihan pariwisata global, salaku anu bersejarah Prakarsa Sanduk Phuket netepkeun standar pikeun tujuan anu sanés anu dituturkeun, cenah. Tapi, pikeun hasil, pamaréntah kedah ngakuan éta salaku tujuan anu aman, dikurung ku nyalira, tibatan ngagabungkeun status perjalananna sareng sésana Thailand.

Otoritas Pariwisata Thailand Nimbang Dina

Posisi KP Ho dirojong ku Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) di KTT Pasir Pasir Phuket. Wakil Gubernur Pamasaran Internasional Éropa, Afrika, Wétan Tengah sareng Amérika, Siripakorn Cheawsamoot, nyarios: "Kami nyobian ngusulkeun Phuket ka pamaréntah Inggris janten daptar tujuan anu hadé, sanaos Thailand aya dina daptar amber. Kami optimis ngeunaan Phuket Sandbox. Phuket aman sareng kami moal ngorbankeun kaamanan saha waé. ”

Anjeunna negeskeun aya ampir 300,000 kamar anu dipesen dugi ka akhir Agustus di hotél SHA Plus, kalayan ampir 13,000 kadatangan sareng 124 penerbangan saatos 28 dinten, kalayan seueur deui anu dijadwalkeun. Pasar top nyaéta Amérika Serikat, Inggris, Israél, Jérman, Perancis, UAE, sareng Swiss kalayan rata-rata lilana cicing 11 dinten.

Nalika kahariwang tumuh di tujuan tujuan konci Asia Tenggara anu bajoang kalayan nomer inféksi, modél Phuket Sandbox gancang janten pamawa standar pikeun industri pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment