24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

New York City Ayeuna Ngabutuhkeun Bukti Vaksinasi COVID pikeun Pangan Dina Ruangan, Gym sareng Bioskop

New York City Ayeuna Ngabutuhkeun Bukti Vaksinasi COVID pikeun Pangan Dina Ruangan, Gym sareng Bioskop
New York City Ayeuna Ngabutuhkeun Bukti Vaksinasi COVID pikeun Pangan Dina Ruangan, Gym sareng Bioskop
Ditulis ku Harry Johnson

Sarat anyar bakal dipasing-pasing dina bulan Agustus sareng Séptémber sareng bakal meryogikeun pelindung anu lebet ka tempat-tempat anu pasti ngagaduhan sahanteuna hiji dosis vaksin Covid-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kota New York ngagaduhan salah sahiji tingkat vaksinasi pangluhurna di nagara éta.
  • Sakitar 66% déwasa di New York parantos divaksinasi.
  • Nagara New York mangrupikeun salah sahiji anu paling karasa ku COVID-19.

Strategi anyar agrésif pikeun ngajantenkeun jalma divaksinasi ngalawan COVID-19 diumumkeun ku New York City Walikota Bill de Blasio ayeuna.

Walikota NYC negeskeun yén kagiatan sapertos tuangeun rohangan jero rohangan sareng gimnasikeun khusus bakal khusus pikeun jalma divaksinasi coronavirus.

"Hiji-hijina cara pikeun ngalindungan perusahaan ieu di jero bumi nyaéta upami anjeun divaksinasi," walikota ngumumkeun dinten Salasa, nyatakeun masalah ngeunaan varian Delta anu nyebar pisan.

Sarat anyar bakal dipasing-pasing dina bulan Agustus sareng Séptémber sareng meryogikeun pelindung anu lebet ka tempat-tempat anu pasti ngagaduhan sahanteuna hiji dosis vaksin Covid-19. Ieu tiasa dibuktikeun ngalangkungan kartu vaksinasi atanapi aplikasi vaksinasi.

De Blasio henteu ngagaduhan rinci ngeunaan kumaha amanat éta bakal dikiatkeun. Cenah éta aturan diberlakukeun dina 16 Agustus, tapi pamariksaan moal dilaksanakeun dugi ka 13 Séptémber.

Walikota ogé saacanna ngumumkeun yén sadaya pagawé kota moal lami deui diperyogikeun divaksinasi ku Séptémber, atanapi aranjeunna kedah tunduk kana tés mingguan.

Sakitar 66% déwasa di New York parantos divaksinasi - salah sahiji harga paling luhur di nagara éta - tapi nagara éta mangrupikeun salah sahiji anu paling parah katarajang COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment