Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Nembak Dipecat: Gedong Pentagon Dina Kuncén

Nembak Dipecat: Gedong Pentagon Dina Kuncén
Nembak Dipecat: Gedong Pentagon Dina Kuncén
Ditulis ku Harry Johnson

PFPA nyarios yén gedong Pentagon di Arlington, Virginia - markas Departemen Pertahanan Amérika Serikat - dina kaayaan kakoncara kusabab "kajadian" di stasiun metro fasilitas éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pentagon dina kaayaan lockdown kusabab "kajadian."
  • Numutkeun laporan, sababaraha jalma luka saatos péstol nembak.
  • Arlington Fire and Emergency Emergency Service mastikeun yén aranjeunna ngaréspon "kajadian kekerasan aktif." 

Badan Perlindungan Angkatan Péntagon (PFPA) ngumumkeun yén gedong Pentagon parantos kakoncara, saatos laporan némbakan ditembak sareng sababaraha jalma anu cilaka, ngadesek masarakat pikeun ngajauhan daérah éta.

Nembak Dipecat: Gedong Pentagon Dina Kuncén

Dina tweet Salasa énjing, PFPA nyarios yén gedong Pentagon di Arlington, Virginia - markas Departemen Pertahanan Amérika Serikat - dina kaayaan kakoncara kusabab "kajadian" di stasiun metro fasilitas éta, tanpa nyayogikeun detil langkung seueur .

Badan Perlindungan Angkatan Péntagon ogé ngirim peringatan maréntahkeun sadaya personil tetep di gedong éta.

Numutkeun kana sababaraha laporan lokal anu henteu acan dikonfirmasi, sababaraha urang, kalebet perwira pulisi, parantos cilaka saatos tembakan dipecat. Pejabat, anu nyarios dina kaayaan anonim, nyarios yén sahenteuna hiji jalma turun, sanaos kondisina henteu dipikaterang.

Layanan Médis Arlington sareng Darurat Darurat negeskeun dina Twitter yén aranjeunna ngaréspon "kajadian kekerasan aktif." Dina tweet anu engké, aranjeunna mastikeun yén aranjeunna aya sababaraha penderita sareng yén "adeganna masih aktip."

Cuplikan anu dibagikeun dina média sosial nembongan nunjukkeun CPR anu dikaluarkeun sahenteuna pikeun dua urang. Henteu jelas upami aya tersangka anu dicekel, atanapi sabaraha jalma anu némbakan.

Pengumuman di Péntagon sorangan nyarios yén konci éta dikonci kusabab "aktivitas pulisi." Karéta api bawah tanah diperintahkan pikeun ngaliwat éta stasiun supados operasi pulisi tiasa teras teu kahalangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment