24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Industri Maskapai: 2020 Mangrupikeun Taun Goréng

Industri Maskapai: 2020 Mangrupikeun Taun Goréng
Industri Maskapai: 2020 Mangrupikeun Taun Goréng
Ditulis ku Harry Johnson

Dina jero krisis dina April 2020, 66% tina armada angkutan udara komérsial di dunya didadarkeun nalika pamaréntah nutup wates atanapi nerapkeun karantina ketat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 1.8 milyar panumpang hiber dina taun 2020, turunna 60.2% dibandingkeun sareng 4.5 milyar anu ngapung di 2019.
  • Permintaan perjalanan hawa sacara lega industri (diukur dina pendapatan-panumpang-kilométer, atanapi RPK) turun 65.9% sataun-ka-taun.
  • Turunna panumpang udara anu diangkut dina taun 2020 mangrupikeun catetan anu panggedéna saprak RPK global mimiti dilacak sakitar 1950.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngaleupaskeun publikasi IATA World Air Statistics Statistics (WATS) kalayan inohong performa pikeun taun 2020 nunjukkeun épék dahsyat dina angkutan udara global salami taun krisis COVID-19:

Industri Maskapai: 2020 Mangrupikeun Taun Goréng
  • 1.8 milyar panumpang hiber dina taun 2020, turunna 60.2% dibandingkeun sareng 4.5 milyar anu ngapung di 2019
  • Permintaan perjalanan hawa sacara lega industri (diukur dina pendapatan-panumpang-kilométer, atanapi RPK) turun ku 65.9% taun ka taun
  • Permintaan panumpang internasional (RPK) turun ku 75.6% dibandingkeun sareng taun sateuacanna
  • Permintaan panumpang udara domestik (RPK) turun ku 48.8% dibandingkeun sareng 2019
  • Konéktipitas hawa turun ku langkung ti satengah di 2020 kalayan jumlah rute anu ngahubungkeun bandara ragrag sacara dramatis dina mimiti krisis sareng turun langkung ti 60% taun ka taun dina April 2020
  • Total pendapatan panumpang industri turun ku 69% janten $ 189 milyar dina 2020, sareng karugian bersih $ 126.4 milyar total
  • Turunna panumpang udara anu diangkut dina taun 2020 mangrupikeun catetan anu panggedéna saprak RPK global mimiti dilacak sakitar 1950
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment