Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Moscow Sheremetyevo Dingaranan Bandara Anu Paling Tepat Waktu di Éropa

Moscow Sheremetyevo Dingaranan Bandara Anu Paling Tepat Waktu di Éropa
Ditulis ku Harry Johnson

Sheremetyevo mangrupikeun bandara munggaran di Rusia anu ngembangkeun sareng nerapkeun sistem pengambilan keputusan babarengan sareng maskapai, nganggo basis data Synapt inovatifna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sheremetyevo aya diantara hub bandara Top 5 di Éropa.
  • Sheremetyevo mangrupikeun bandara Rusia pangageungna dina hal panumpang sareng pangangkut kargo.
  • Dina taun 2020, Sheremetyevo ngalayanan 19 juta 784 rébu panumpang.

Urang Moskwa Bandara Internasional Sheremetyevo diakuan salaku bandara paling pas waktuna di Éropa sareng anu kadua anu paling tepat waktu di dunya dina kategori Bandara Global.

Moscow Sheremetyevo Dingaranan Bandara Anu Paling Tepat Waktu di Éropa

Hatur nuhun kana kerjasama anu épéktip antara bandara, maskapai sareng agénsi kontrol lalu lintas udara, aerodrome Sheremetyevo parantos ngajaga kapasitas anu luhur sareng mastikeun tingkatan waktos penerbangan anu luhur. Sheremetyevo mangrupikeun bandara munggaran di Rusia anu ngembangkeun sareng nerapkeun sistem pengambilan keputusan babarengan sareng maskapai, nganggo basis data Synapt inovatifna.

Operator udara anu paling pas dina waktos di Sheremetyevo dina Méi sareng Juni 2021, dumasar kana pendaratan, angkatna ti tempat parkir sareng lepas landas, nyaéta:

  • Airlines Rusia:
  1. Aeroflot
  2. Rusia
  3. Severstal
  • Airlines Éropa kalayan langkung ti 200 penerbangan panumpang:
  1. Air France
  2. KLM
  3. Udara Serbia
  • Airlines Éropa kalayan kirang ti 200 penerbangan panumpang:
  1. Finnair
  2. pisan
  3. Bélavia
  • Airlines Asia-Pasipik:
  1. Jepang Airlines
  2. Koréa Air
  3. hawa India
  • Maskapai anu gaduh langkung ti 500 penerbangan kargo:
  1. Aviastar
  2. Aeroflot
  3. AirBridgeCargo
  • Airlines kalayan kirang ti 500 penerbangan kargo:
  1. Air Cina
  2. Émirat
  3. Jérman CargoLogic
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment